HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

YİNE YENİDEN, EMRE ELÇORA…

Süper amatör lige süper transferlerle başlangıç yapan Harmandalı spor , takımın temel taşı Emre ELÇORA ile sözleşmeyi yeniledi.

1990 DOĞUMLU BAŞARILI STOPER, EMRE ELÇORA FORMAYI GİYDİ VE İMZAYI ATTI.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon da Harmandalı spor formasını başarı ile giyen, 1990 doğumlu tecrübeli stoper Emre ELÇORA’yı yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde sportif direktör Cihan SÜMBÜL ve tecrübeli oyuncu Emre ELÇORA hazır bulundu.

EMRE ELÇORA ” HARMANDALI SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİNİ BİLİYORUM, BAŞARMAK İÇİN YENİDEN BURADAYIM”

Yenilenen İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı defans oyuncusu Emre ELÇORA ; “Harmandalı spor Kulübü ile bu sezonda beraber olacağım için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz Bir üst Lig’e çıkmak . Harmandalı spor Kulübü’nün hedeflerini biliyorum ve bunları başarmak için yeniden buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

SPORTİF DİREKTÖR CİHAN SÜMBÜL “TAKIMIN TEMEL TAŞLARINDAN EMRE’Yİ YENİDEN KADROMUZDA GÖRMEK GÜZEL…”

Yeni sezona çok iyi bir uyum içinde başladıklarını belirten sportif direktör Cihan Sümbül ; ” Yönetim kurulu olarak çok yerinde ve güzel transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Tecrübeli stoperimiz ve takımın temel taşlarından Emre kardeşimize ailemize yeniden Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza tekrar dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesiyle takımımıza yeniden güç katacaktır. Kendisine Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla yeni sezonda başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

EMRE ELÇORA KİMDİR ;

01 OCAK 1990 İZMİR – KONAK doğumlu başarılı oyuncu EMRE ELÇORA 2003 yılında Karşıyaka spor kulübünde futbola başladı. Oyuncu bugüne kadar ; DEDEBAŞI SPOR (12 SEZON), ÇİĞLİ ESENTE SPOR (4 SEZON ), BAHÇELİEVLER SPOR , ATAŞEHİR MAHALLESİ SPOR VE HARMANDALI SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.