HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

İÇ VE DIŞ TRANSFERLER …

İZMİR 1.Amatör küme takımlarından Yılmazkaya spor yeni sezon çalışmalarına ve transferlerine tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir futbolunun köklü kulüplerinden Yılmazkaya spor kulübü 2022-2023 sezonu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.1.Amatör küme 8.grup’ta şampiyonluk parolasıyla transferlere başlayan Yılmazkaya spor 2 iç, 2 dış transfer yaptı.

Transferde tecrübeli ve başarılı oyuncular; Dış transfer Yunus Doğruer (Defans ), Dış Transfer Batın Arsal (Orta saha ) , İç transfer Özkan Urul, ve İdris Öz’ü renklerine bağladı. Transferler sonrası başkan Abdullah Türker “Yeni sezon için transferlerimiz başladı. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Güzel bir lig bizi bekliyor. Tüm amatör camiasına başarılı bir sezon diliyorum ” dedi. Takımın başarılı hocası Gazi Öz “Kadromuzu yeni ve iç transferlerimizle daha da güçlendiriyoruz. 8. grupta ligi en iyi şekilde bitirmek için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yeni transferler ,Yunus Doğruer , Batın Arsal, Özkan Urul ve İdris Öz imza sonrası yaptıkları açıklamada ; ” İzmir ‘in geçmişi başarılarla dolu kulübüne geldiğimiz için çok mutluyuz. Hedefimiz şampiyonluk. Başkanımız Abdullah Türker ve yönetim kuruluna, Hocamız Gazi Öz’e ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Yeni şampiyonluklar yaşamak için buradayız… ” ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.