HABERLERÖZEL HABER

“HAYALLERİM GERÇEK OLDU…”

Süper amatöre merhaba diyen ligin en az gol yiyen takımı Balçova spor’un 28 Yıllık emektar futbolcusu Çağlar Temur ” Kupayla yatıyorum, kupayla kalkıyorum. Kupayla Uyumak HAYALİMDİ GERÇEK OLDU.” dedi.

MUSTAFA ÖZERGENE – ÖZEL HABER

İZMİR TANER SAVUT 1. AMATÖR KÜME – 13. Grup’ta mücadele eden ve ligin en az gol yiyen takımı Balçova spor Süper amatör kümeye çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Eski günlerinde olduğu 3.lig hedefiyle sezon hazırlıklarına başlayacak olan Balçova spor’da emektar futbolcu Çağlar Temur sayfamızsa duygu ve düşüncelerini açıkladı.

Balçova spor’un 28 yıllık emektar futbolcusu Çağlar Temur şampiyonluk kupasıyla yatıp kalktığını ve hedeflerinin önce BAL, daha sonra 3.lig olduğunu belirtti.

1995 yılında başladığı Balçova spor’a 28 yıldır hizmet eden Çağlar Temur her zaman azmi hırsı ve isteğiyle gençlere örnek oluyor. Yağmur çamur demeden yollarına devam ettiklerini belirten emektar ve hiç pes etmeyen Çağlar Temur şampiyonluk ile ilgili duygu ve düşüncelerine şu şekilde devam etti ;

“YAĞMUR, ÇAMUR PES ETMEDİK VE İNANDIK…”

“Bizim bir hayalimiz var 3.ligde Balçova spor’u görmek. Hedefimizin birincisini gerçekleştirdik ve Süper Amatöre çıktık. Bu sene hedefimiz BAL ve daha sonrada hayallerimiz 3.lig. Bu yoldan hiç bir zaman vazgeçmeyeceğiz azim ve hırs ile çalışıp başaracağız diyor. Şampiyonluk yolu aile olmaktan geçiyor. Başkan hoca malzemeci yönetici ve takım arkadaşlarım ile tam bir aile olduk. Yağmur çamur pes etmedik ve inandık .

“O KUPAYLA UYUMAK EN BÜYÜK HAYALİMDİ…”

“Semtimizin takımını Süper amatöre çıkardık. Gece gündüz bir derdi olan var mı diye sorduk. Forma savaşı verdik ama asla saha dışına yansıtmadık . Aile olamasak asla çıkamazdık. Bu güzel ailemizi başta Sırrı Pervanlar, Ömer Pervanlar, Nevzat Şahin ve hocalarımız Recai Cinel, Orhan Özuğur , Tunay Odabaşı, malzemecimiz Ali Akarsu ve takım arkadaşlarım hepsini yürekten tebrik ediyorum. Hayalimdi o kupayla uyumak hayat asla pes edenleri sevmez . ŞAMPİYON BALÇOVA SPOR ve devamı gelecek, teşekkürler…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.