HABERLERÖZEL HABER

REKORLARIN HOCASI İMZAYI ATTI…

38 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran başarılı hoca Göksel Demirel, İlk antrenörlüğe başladığı Karabağlar Gençyıldız spor kulübü ile anlaştı.

Yaklaşık 3 sezondur 1.amatör ve süper amatörde rekorları alt üst eden, Namağlup şampiyonluklar ve 38 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran teknik sorumlu Göksel Demirel, İzmir’in köklü kulüplerinden ilk antrenörlüğe başladığı Karabağlar Gençyıldız spor kulübü ile anlaştı.

İzmir ve Karabağlar’ın köklü kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız spor, 2022-2023 sezonunda İzmir 1.amatör küme 9.grupta mücadele edecek. Geçen sezon süper amatör ligde mücadele eden Karabağlar Gençyıldız’da hedef önce Şampiyonluk ve Süper Amatör Lig .

YENİ SEZONUN İLK TRANSFERİ AÇIKLANDI…

Bu hedefler doğrultusunda yeni sezon çalışmalarına başlayan Gençyıldız ilk transferini başarılı çalıştırıcı, rekorların hocası Göksel Demirel ile yaptı. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Karabağlar Gençyıldız spor kulübü başkanı Cihan Demir, Sportif direktör Nuri Önen ve başarılı teknik adam Göksel Demirel hazır bulundu.

BAŞKAN CİHAN DEMİR “ÇOK GÜZEL GELİŞMELER VAR …”

Başarılı iş insanı ve Karabağlar Gençyıldız spor kulübü Başkan Cihan Demir imza sonrası yaptığı açıklamada ; “Göksel hocamız için yuvaya döndü diyebiliriz. Yıllarca birlikte çalıştığımız İzmir ve Türk futbolunun yakından tanıdığı, çok sevdiğimiz hocamız ile yeniden beraberiz. Hedefimiz önce geçen sene bulunduğumuz yere Süper amatör lige çıkmak. Kulübümüz ile ilgili Türk futbolu adına çok güzel gelişmeler var. Yakın zamanda spor kamuoyu ile bu gelişmeleri paylaşacağız. Yeni sezon tüm amatör spor camiasına hayırlısı olsun. “ dedi.

GÖKSEL DEMİREL “YENİ REKORLARA İNŞALLAH…”

Başarılı hoca Göksel Demirel imza sonrası yaptığı açıklamada ; “Benim için çok duygusal bir imza oldu. İzmir’in köklü ve hedefleri her zaman yüksek olan kulüplerinden Karabağlar Gençyıldız ve ilk antrenörlüğü yaptığım kulübüm ile anlaşmış bulunuyorum. Benim için yeni bir yer değil. Daha öncede görev yaptığım kulübümüzü ve Karabağlar futbolunu daha iyi yerlere getirebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz Önce Süper amatör ligi inşallah. Çok değerli başkanımız Cihan Demir ve kıymetli sportif direktörümüz Nuri önen başta olmak üzere bu transferde emeği geçen herkese çok teşekkür eder, Gençyıldız camiasına hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Yeni rekorlara inşallah …“ ifadelerini kullandı.

Başarılı hoca Göksel Demirel ; 2013-2017 yılları arasında Karabağlar Gençyıldız spor kulübü, 2018-2022 yılları arasında Karabağlar Futbol Kulübü ve 2023 sezonu Yapıcıoğlu Başdaşspor ‘da görev yaptı .

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.