HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

İÇ TRANSFERDE 4 ÖNEMLİ İMZA DAHA…

Harmandalı spor iç transferde 4 önemli ve tecrübeli isimle yeniden anlaştı ve imzalar atıldı…

Harmandalı spor iç transferde , 1998 doğumlu- Kaleci İLKCAN BAYIK, 1999 doğumlu -Sağ bek ÖZGÜR METİN, 1995 doğumlu -Santrafor SEZER KORKMAZ ve 1999 doğumlu Stoper BARIŞ DAYAN’ı yeniden kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor iç transferde 1998 doğumlu- Kaleci İLKCAN BAYIK, 1999 doğumlu -Sağ bek ÖZGÜR METİN, 1995 doğumlu -Santrafor SEZER KORKMAZ ve 1999 doğumlu Stoper BARIŞ DAYAN’ı yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yenilenen imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve başarılı oyuncular İlkcan Bayık, Özgür Metin, Sezer Korkmaz ve Barış Dayan hazır bulundu.

Yenilenen imzalar sonrası 4 transfer; İlkcan Bayık, Özgür Metin, Sezer Korkmaz ve Barış Dayan yaptıkları ortak açıklamada ; “Yuvamızda kaldığımız için mutluyuz.. Bu sezonda yine sahada konuşarak belirlenen hedeflere ve şampiyonluk yolunda en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ederiz. Hepimize yeni sezon hayırlı olsun. “ ifadelerinde bulundu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.