HABERLERÖZEL HABER

Hem Hoca, Hem Oyuncu…

İzmir U17 liginde Şampiyon oldu ve A takım kaptanı olarak şampiyonluğa koşuyor…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE –İzmir U17 Ligi 10.grupta mücadele eden Karabağlar Yeşilyurt Futbol Kulübü son maça kadar süren heyecan ile şampiyonluğunu ilan etti. Başarılı takımın başarılı hocası ve aynı zamanda A takımın da kaptanı Aslan ÖZALTUN çok mutlu ve gururlu olduklarını belirtti.

HEM GENÇLERE HOCALIK YAPIYOR , HEM A TAKIM KAPTANI OLARAK ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR.

Hem hocalık deneyimi ile gençlere tecrübelerini aktaran ve takımı şampiyonluğa götüren başarılı kaptan Aslan ÖZALTUN oynadıkları futbolla dikkat çektiklerini İzmir finallerinde de aynı başarıyı tekrarlayıp Türkiye şampiyonasına gitmek istediklerini belirtti.

Yeşilyurt FK olarak da İzmir 1.Amatör kümede 10.grupta en yakın rakibine 7 puan farkla lider olan Karabağlar Yeşilyurt FK kaptanı Aslan Özaltun yaptığı açıklamada ; “U17 takımımızla Sezon başından beri özveriyle çalıştık. 13 maçtır kaybetmeyen ligin en az gol yiyeni gurur kaynağı bir takım. Bu başarının en büyük mimarı oyuncularımı kutluyorum. İnşallah daha çok çalışıp daha iyi yerlere geleceğiz. A takım olarak da çok güzel bir aile ortamımız var buda bize başarıyı getiriyor. Ligin bitimine 6 hafta kala 7 puan önde ve lideriz. Bu şekilde devam ederek şampiyonluk ipini göğüslemek ve play-offlar da mücadele etmek istiyoruz. Başta Umut başkanımız olmak üzere hocamız Yunus Aklan ve oyuncu kardeşlerimi desteklerinden dolayı tebrik ediyor, hakkımızda hayırlısı diyorum…” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.