HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Kaptan Gemiyi Terk Etmedi…

Karabağlar Spor iç transferde, bir abi, bir kaptan ve enerjisiyle takıma güç veren, tecrübeli stoper Sertaç SARIKAYA ile sözleşmeyi yeniledi…

SERTAÇ SARIKAYA ” Şampiyon takımın , Şampiyon kaptanı olarak, Yine Şampiyonluk için buradayım… ”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , takımın hem abisi, hem kaptanı olan, başarılı ve tecrübeli stoper Sertaç SARIKAYA’ yı yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Teknik sorumlu Davut BULGAK ve başarılı oyuncu Sertaç SARIKAYA hazır bulundu.

SERTAÇ SARIKAYA ” Şampiyon takımın , Şampiyon kaptanı olarak, Yine Şampiyonluk için buradayım… ”

İmza sonrası yeniden siyah -Beyazlı formayı giyecek olmanın mutluluğunu dile getiren 1988 doğumlu başarılı defans oyuncu Sertaç SARIKAYA yaptığı açıklamada ; “ Karabağlar spor kulübü yuvam. Şampiyon takımın şampiyon kaptanı olarak yine şampiyonluk için buradayım. Karabağlar Spor Kulübü’nün bu sezonda yeniden bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.. Süper bir sezon ve süper bir lig bizi bekliyor. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

SERTAÇ SARIKAYA KİMDİR ;

1988 İzmir doğumlu başarılı oyuncu Sertaç SARIKAYA Futbola 2001 yılında İzmirspor’da başladı. 4 sezon Gaziemir Gençlik ve spor kulübünde oynayan futbolcu sırasıyla ; SAĞLIK SPOR, ULA BELEDİYE SPOR, YAPICIOĞLU BAŞDAŞ SPOR, EFELERGÜCÜ SPOR, KARABAĞLAR GENÇYILDIZ SPOR, 35 İZMİR KÜLTÜR SPOR, AYRANCILAR GENÇLİK SPOR, YENİKÖY SPOR, GAZİEMİR ONUR SPOR , TEZCAN GRUP BOZYAKA SPOR, YEŞİLYURT SPOR VE KARABAĞLAR SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.