HABERLERÖZEL HABER

ERDİ DİKMEN’İN PERFORMANSI

ALTINORDU ERDİ DİKMEN TRANSFERİNİ AÇIKLADI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezon devre arasında Ankaragücü’nden kiralık olarak kadrosuna kattığı Erdi Dikmen ile yeniden anlaşmaya vardığını açıkladı. Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan bilgilendirmede “Geçtiğimiz sezon devre arasında kiralık olarak formamızı giyen Erdi Dikmen ile 2+1 yıllığına tekrar anlaşmaya vardık. Oyuncumuza, Altınordu formamız altında yeniden başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

ERDİ DİKMEN’İN ALTINORDU PERFORMANSI

Devre arasında takıma dahil edilen 25 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 11 maçta 1 asist yaparak sezonu tamamladı.

ALTINORDU FOOTBALL CAMPS HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü’nün Türkiye’de ilk kez hayata geçireceği Altınordu Football Camps’ın resmi internet sitesi de açıldı. Türkiye ve yurt dışından büyük ilgi gören “Altınordu Football Camps” ile ilgili tüm detaylara www.altinorducamps.com sitesinden ulaşılabilecek.

Comet Sports & Events organizasyonunda 4 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak kamplar haftalık periyotlar halinde devam edecek. Metin Oktay Yerleşkesi ve Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri Tesisleri’nde ister yatılı 4 gece 5 gün, ister konaklamasız 5 gün sürecek futbol kampına katılanlara ileri futbol eğitimin yanı sıra beslenme, görsel analizler ve sosyal aktiviteler de sunulacak. Kampa 12 ila 15 yaş arasındaki öğrencilerin kabul edileceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.