HABERLERÖZEL HABER

“SİZİNLE GURUR DUYUYOR…”

Tezcan Grup Bozyakaspor , ligde aldığı başarılı sonuçlarla spor kamuoyunun takdirini topladı…

İZMİR NEVZAT GÜZELIRMAK SÜPER AMATÖR LİG – 3. Grupta sezona başlayan Tezcan Grup Bozyakaspor ligde başarılı sonuçlar almaya ve dikkat çekmeye devam ediyor. Güçlü rakipleri arasında çok mütevazi bütçelerle yola çıkan amatör futbolun köklü kulübü Bozyakaspor ligde 5.sırada bulunmasına rağmen her hafta Play-Off iddialarını artıyor. Yapılan ortak açıklamada, “Yönetim olarak takımla ile gurur duyuyoruz, hedefe adım adım ilerliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kulüp başkanı MUTLU AVCI , genel kaptan İSMAİL ORUÇ , tecrübeli teknik sorumlu MUHARREM TÜRKBEN ve yönetim kurulu ile Bozyaka semtine yakışan bir kulüp olarak mücadeleye devam ettiklerini belirten başkan Avcı ; “İzmir süper amatör ligde 11 hafta geride kaldı. İniş çıkışlarımız oldu ama çok gururluyuz. Amatör ligde bu bütçelerle böyle bir başarı kolay değil. Tüm ekip arkadaşlarımı ve takımımı kutluyorum.” dedi.

“PLAY-OFF’LAR İÇİN MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK…”

Tecrübeli teknik sorumlu Muharrem Türkben ” 11 hafta sonunda istediğimiz yerde değiliz ama yine zirve yarışından kopmadık. Çok zorlu bir gruptayız. Her hafta takımlar arasında sürpriz kazanımlar ve kayıplar oluyor. Biz inandığımız yolda ve sezon başında yaptığımız program doğrultusunda hedefimize gidiyoruz. Bu zor şartlarda bu ligde mücadele etmek kolay değil. Emeği geçen ,destekleyen herkese teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Genel kaptan İsmail Oruç ; ” Zorlu bir gruptayız ama mücadelemizi sezon sonuna kadar bırakmayacağız. Amatör takımların sorunları bitmiyor. Maddi sıkıntılar yaşıyoruz tüm amatörler gibi. Ama ligimizde çok mütevazi bütçelerle var olmaya çalışıyoruz. Bu şartlarda Bozyaka semtimize yakışan sonuçlar aldıkça mutlu oluyoruz. Yönetim olarak tüm ekibimiz ve oyuncularımızla gurur duyuyoruz.. Play-Off’lar için mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. İnşallah ligi de istediğimiz yerde bitirir bize gönül verenlere ve destek olanları mutlu ederiz…” dedi.

Tezcan Grup Bozyaka spor geride kalan 11 hafta sonunda 6 galibiyet, 5 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 17 gol atıp kalesinde 17 gol gördü ve 18 puanla 5.sırada bulunuyor. Kırmızı Beyazlılar 12.hafta maçında, İzmir Demirspor’u misafir edecek.

GRUPTA PUAN DURUMU ŞU ŞEKİLDE ;

  • 1  İZMİRSPOR – 29
  • 2  GÜZELBAHÇE BELEDİYE SPOR – 24
  • 3  BALÇOVA BELEDİYE TERMAL – 21
  • 4  YELKİ SPOR – 18
  • 5  TEZCAN GRUP BOZYAKA SPOR – 18
  • 6  SAKİN ŞEHİR SEFERİHİSAR SPOR – 17
  • 7  URLA BELEDİYESİ SPOR – 12
  • 8  İZMİR DEMİR SPOR – 10
  • 9  ÜLKÜ SPOR – 5
  • 10  100.YIL YİĞİTLER SPOR – 3

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.