HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

BAY GOL,TAMAM…

Egekent Gençlik spor , Bay Gol ve Kral lakabıyla bilinen tecrübeli forvet Bekir Adıgüzel’i renklerine bağladı…

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Kümede mücadele edecek EGEKENT GENÇLİK SPOR yeni sezon çalışmalarına başladı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. 2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , Türk futbolunun yakından tanıdığı BAY GOL ve KRAL olarak bilinen başarılı ve tecrübeli golcü , BEKİR ADIGÜZEL ile her konuda anlaştı.

Tecrübeli ve başarılı forvet BEKİR ADIGÜZEL transferi sonrası yaptığı açıklamada ; “Altyapısı ile adından çok söz ettiren başarılı bir kulüp Egekent Gençlik Spor Kulübü’nde olduğum için mutluyum. Gençlere faydalı olabilmek için ,Kulübün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Bu güzel aileye en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Hedefimiz sezon sonunda bir üst Lig’e çıkmak. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun“ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN MESUT BEKTAŞ ; “HOŞ GELDİN, BAY GOL … ”

Kulüp başkanı Mesut Bektaş transfer sonrası yaptığı açıklamada ; “ Çok önemli bir isim Bekir kardeşimiz, uzun yıllardır üst seviyelerde görev almış bir oyuncu. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Başarılı ve tecrübeli golcü Bekir Adıüzel kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle bizlere güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

BEKİR ADIGÜZEL KİMDİR ?

27 TEMMUZ 1987 İZMİR Doğumlu BEKİR ADIGÜZEL, futbola 2002 yılında SEFERİHİSAR BLD.GENÇLİK VE SPOR kulübünde başladı. 7 sezon SEFERİHİSAR BLD.GENÇLİK VE SPOR ’da oynayan başarılı Golcü, BEKİR ADIGÜZEL sırasıyla ;  AYVALIKADASPOR , BERGAMA SPORTİF FAALİYETLER A.Ş (4 sezon) ALİAĞA FUTBOL A.Ş. , BODRUM FK , ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş ,TORBALISPOR ,BORNOVA 1881 SPOR , İZMİRSPOR ,TORBALISPOR , YAMANLAR ESENSPOR, DİKİLİ ÇANDARLI GÜCÜ SPOR , GÜRALTAY ,MİLAS BELEDİYESİ MİLAS SPOR KULÜBÜ ve YELKİSPOR formalarını giydi…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.