HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

10 NUMARA TRANSFER…

Egekent Gençlik spor , bir çok takımın takibinde olan İbrahim Kargı’yı kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Kümede mücadele edecek EGEKENT GENÇLİK SPOR yeni sezon çalışmalarına başladı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. 2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , Takımın Dinamosu olarak bilinen ve bir çok takımın listesinde olan tecrübeli orta saha , İBRAHİM KARGI’yı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Mesut BEKTAŞ, A takım sponsoru “LİVİNG ROOM KAFE” firma sahibi Ersin GENÇTÜRK ile yeni transfer İbrahim KARGI hazır bulundu.

İBRAHİM KARGI , ” Egekent Gençlik spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi… ”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı orta saha İbrahim KARGI yaptığı açıklamada ; “Egekent Gençlik Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Kulübün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Bu güzel aileye en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz çok çalışıp sezon sonunda bir üst Lig’e çıkmak. Başta Mesut Bektaş başkanımız, yönetim kuruluna ve sponsorumuz Ersin Gençtürk beye çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN MESUT BEKTAŞ ; “HOŞ GELDİN, İBRAHİM KARGI… ”

Kulüp başkanı Mesut Bektaş imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ İbrahim kardeşimiz, uzun yıllardır üst seviyelerde görev almış bir oyuncu. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Tecrübeli orta İbrahim KARGI kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

İBRAHİM KARGI KİMDİR ;

10 MAYIS 1989 Doğumlu İbrahim KARGI, futbola 2002 yılında İZMİRSPOR kulübünde başladı. 9 sezon İZMİRSPOR ’da oynayan başarılı orta saha İbrahim KARGI sırasıyla ; ALİAĞA FUTBOL A.Ş. , FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAM SPOR, FOÇA BELEDİYESPOR , ÖDEMİŞ BELEDİYESPOR ,BAYINDIRSPOR , BORNOVA 1881 SPOR , KINIK BELEDİYESPOR ,GÜZELBAHÇE BELEDİYESPOR , ÇEŞME BELEDİYESPOR , YAMANLAR ESENSPOR, MENDERES BELEDİYESİ EĞİTİM KÜLTÜR GENÇLİK VE SPOR , AYRANCILAR GENÇLİK VE SPOR , MİLAS BELEDİYESİ MİLAS SPOR KULÜBÜ , ULUCAK SPOR , ÇAMDİBİ GENÇLERBİRLİĞİ SPOR ve EŞREFPAŞA 35 SPOR KULÜBÜ formalarını terletti…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.