HABERLERÖZEL HABER

GENÇLERE TAM NOT…

UFUK KAHRAMAN ; “BENDEN MUTLUSU YOK…”

ALTINORDU’DA GENÇLERE TAM NOT

Ziraat Türkiye Kupası’nda Sapanca Gençlikspor’u 5-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Altınordu’da gençler tam not aldı. Tire Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen oyuncu kadrosu ile çıkan Kırmızı-lacivertli takımın kadrosuna Altınordu Futbol Akademisi’nden de (ALFA) 6 futbolcu takviye yapılmıştı. Altınordu’yu turu getiren golleri ise Muzaffer Kocaer (2), Gökberk Efe (2) ve Yusuf Talga kaydetti.

ALFA OYUNCULARI TAKIMA ADAPTE OLDU

Teknik Direktör Ufuk Kahraman tarafından Sapanca Gençlikspor maçının kamp kadrosuna dahil edilen ve maçta süre alan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18/19 takımından Yusuf Talga, Hasan Berat Kayalı, Mehmet Ablay, Mustafa Kocabaş, Furkan Yöntem ve Abdullah Soğucak da mücadeleleri ile beğenildi.

OYUNCULARIN GÖRÜŞLERİ

Altınordu A Takım forması altında ilk kez maça çıkan Altınordu Futbol Akademisi U18/19 takımı oyuncularından Yusuf Talga, mutlu olduğunu belirterek, “Bana forma şansı veren Ufuk Kahraman hocama çok teşekkür ederim. Sahada abilerim de bana yardımcı oldu. İlk maçımda golümü de attım. Bundan sonra Ufuk hocamdan daha çok forma şansı bekliyorum” dedi.

Yine A Takım formasını ilk kez giyen Furkan Yöntem de “Hep bu anı hayal ediyordum. A Takım forması giyerek bu hayalimi gerçekleştirdim. Çok çalışıyorduk ve bu çalışmalarımızın karşılığını aldık” diye konuştu.

Altınordu’nun Sapanca Gençlikspor’u elediği karşılaşmada iki gol birden atan Muzaffer Kocaer de 4 yıl önce kendisinin bu statta ilk kez Altınordu A Takım forması giydiğini hatırlatarak, “Aynı statta bugün iki gol birden attım mutluyum. Altınordu Futbol Akademisi’nden gelen genç kardeşlerimizle güzel bir futbol ortaya koyduk . İyi gidişatımız sürüyor” dedi.

Sapanca Gençlikspor maçında yine iki gol birden atan Gökberk Efe de şunları ifade etti:

“Takım olarak iyi bir performans ortaya koyduk. Herkes çok iyi mücadele etti. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Ligde de iyi gidişatımız var. Bunu sürdürmek istiyoruz. Forma yarışı içinde her zaman kendimi hazır tutuyorum”

UFUK KAHRAMAN: BENDEN MUTLUSU YOK

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman da “Kupa maçında fazla forma şansı bulamayan oyuncularımızın yanı sıra Futbol Akademimizden de 6 oyuncumuz forma giydi. Farklı bir galibiyet aldık. Sahada kime görev verdiysem hepsi elinden gelenin en iyisini yaptı” dedi.

Altınordu organizasyonun hedeflerinden birisi olan kadroda yer alan tüm oyuncuların Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen oyunculardan oluşmasını Sapanca Gençlikspor maçında gerçekleştirdiklerini dile getiren genç teknik adam, “Altınordu Futbol Akademisi’nden 6 oyuncumuzu kadroya aldım ve hepsi de oynadı. Onlarla ilk temasımdan beri hepsini çok heyecanlıydı. Kadromuzda 12 tane Öz Kaynak Sistemi oyuncumuz var. Alt taraftan da oyuncularımız geliyor. Maç kadrosunun tamamı bizim kendi sistemimizden yetişen oyunculardan oluştu. Bu da bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Başkanımızla beraber yola çıktığımızda hedefimiz bunu gerçekleştirmekti. İnanın bugün benden mutlusu yok” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.