HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Başarılı Kanat, İmzaladı…

Egekent Gençlik spor , Her takımın transfer listesinde olan Murat Can KARATAŞ’a imzayı attırdı…

2023-2024 sezonunda 2.Amatör Kümede mücadele edecek EGEKENT GENÇLİK SPOR yeni sezon çalışmalarına başladı…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME 2.grupta yer alan , bu sene kurulan ve şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Egekent Gençlik spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. 2.amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Egekent Gençlik spor , her takımın transfer listesinde olan tecrübeli kanat oyuncusu , MURAT CAN KARATAŞ’ı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Mesut BEKTAŞ, A takım sponsoru “LİVİNG ROOM KAFE” firma sahibi Ersin GENÇTÜRK ile yeni transfer Murat Can KARATAŞ hazır bulundu.

İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı kanat oyuncusu Murat Can KARATAŞ ; “ Hedefimiz, takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz çok çalışıp sezon sonunda bir üst Lig’e çıkmak. Gençlik Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Kulübün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Başta Mesut Bektaş başkanımız, yönetim kuruluna ve sponsorumuz Ersin Gençtürk beye çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

MURAT CAN KARATAŞ KİMDİR ;

10 EKİM 1991 İZMİR KONAK Doğumlu başarılı kanat oyuncusu Murat Can KARATAŞ futbola 2003 yılında Ceyhan Altınyıldız spor’da başladı. Başarılı ve tecrübeli kanat sırasıyla ; GÖZTEPE A.Ş. , ALTAY , BORNOVA 1881 SPOR , ALTAY , BORNOVA 1881 SPOR , FBM MAKİNA BALÇOVA YAŞAM SPOR, TORBALISPOR , BORNOVA 1881 SPOR ve GÜZELBAHÇE BELEDİYESPOR formalarını başarılıyla taşıdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.