HABERLERÖZEL HABER

ORBİT’E SPONSOR…

Sezonun dikkat çeken takımı ORBİT KARABAĞLAR kulübüne, “BUMERANG Elektronik Güvenlik Sistemleri” sponsor oldu…

Sponsor firma sahibi ,ENDER YILMAZ ; “Sporun gücüne inanıyoruz, bu inançla ORBİT KARABAĞLAR ‘ın ve Gençlerimizin her zaman yanında olmak istiyoruz.” dedi.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE –  Bu sezon kurulmasına rağmen hem kadın futbol takımı ve hem A takımı ile dikkat çeken İZMİR ÖZMAK AŞ. 2. AMATÖR KÜME – 8. Grup takımlarından ORBİT KARABAĞLAR kulübüne “BUMERANG Elektronik Güvenlik Sistemleri” firma sahibi Ender YILMAZ sponsor oldu…

Şampiyonluk hedefi ile yeni sezonda ligde fırtınalar gibi esen Orbit Karabağlar kulübüne sponsor desteği sürüyor. İzmir’in dikkat çeken takımlarından Orbit Karabağlar kulübü yönetimi, sponsor olan ;“BUMERANG Elektronik Güvenlik Sistemleri” ve firma sahibi Ender YILMAZ ’a kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Amatör spora her zaman desteklerini sürdüreceklerini belirten “BUMERANG Elektronik Güvenlik Sistemleri” firma sahibi Ender YILMAZ , yaptığı açıklamada ; ”1986 yılında çıktığımız bu yolda her zaman spora ve gençlerimize destek olmayı hedefledik. Sporun gücüne inanıyor ve bu inançla ORBİT KARABAĞLAR Spor ‘un ve Gençlerimizin her zaman yanında olmak istiyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk gençliği sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır” sözü düşüncesiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı sahalarda görmek istiyoruz. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları için elimizden geldiği kadar amatörlerimize destek olmak istiyoruz. Yeni sezonda kurulan Orbit Karabağlar kulübüne ve amatörlerimize desteklerimiz sürecek.” dedi.

Sponsor anlaşmasında, “BUMERANG Elektronik Güvenlik Sistemleri” firma sahibi Ender YILMAZ, Takım kaptanı Emrah Demirkıran ve Kulüp yöneticisi Ekrem AKBAŞ hazır bulundu… Görüşme sonrası desteklerinden dolayı kulüp yönetimi olarak Emrah Demirkıran ve yönetici Ekrem Akbaş sponsor Ender YILMAZ’a ismine özel forma takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.