HABERLERTRANSFERLER

“KARABAĞLAR’DAN VAZGEÇEMEM”

Karabağlar Spor iç transferde, sağ bek Engincan YAVAŞER’İ yeniden kadrosuna dahil etti.

ENGİNCAN YAVAŞER; ” Karabağlar spor Yuvam… VAZGEÇEMEM… ” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , geçen sezon takımın defansında görev yapan sağ bek, 1998 doğumlu ENGİNCAN YAVAŞER’i yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Teknik sorumlu Davut BULGAK ve başarılı sağ bek Engincan YAVAŞER hazır bulundu.

ENGİNCAN YAVAŞER; ” Karabağlar spor Yuvam. VAZGEÇEMEM. Hedeflerimize ulaşmak için yeniden buradayım” dedi.

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten 1998 doğumlu başarılı genç oyuncu Engincan YAVAŞER yaptığı açıklamada ; “ Karabağlar spor kulübü yuvam. Bu takımdan vazgeçemem. Karabağlar Spor Kulübü’nün bu sezonda yeniden bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.. Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerini hep birlikte ulaşmak ve başarmak için yeniden buradayım. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.