HABERLERÖZEL HABER

YÖNETİM BELLİ OLDU…

Karabağlar Kent Konseyi Spor Meclisi Başkan ve Yönetimini Seçti…

TEK ADAYLA GİDİLEN GENEL KURUL DA EMEKLİ ÖĞRETMEN METİN DEMİRKAYA SPOR MECLİSİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ.

Karabağlar Kent Konseyi Spor Meclisi 1.Seçimli Genel Kurulu, başkan ve yönetimini belirleyerek göreve başladı. Karabağlar Belediyesi mobilya akademi salonunda saat 14.00-16.00 arasında yapılan Spor Meclisi 1.seçimli genel kurul yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar’ın yaptığı genel kurul seçiminde tek aday Metin Demirkaya Başkan seçildi.

Genel Kurul açılışında saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Divan Oluşturuldu. Başkan Efkan Muhtar divan başkanlığını , katip üyeliğini Nilgün Alpay ve Ömer Öktem yaptı. Karabağlar Kent Konseyi başkanı Alev Ağrı konuşmasında böyle bir oluşumdan dolayı mutlu olduklarını belirterek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Genel sekreter Cemalettin Can, Hazırlık süreci hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra kürsüye davet edilen başkan Metin Demirkaya “Böyle bir oluşumun içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyum. Başkan olmamda desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Beraber yol alacağımız yeni yönetim kurulu arkadaşlarıma kutluyorum. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun” dedi.

Spor Meclisi başkanı Metin Demirkaya, konuşmasın da “ Amacımız Karabağlar sporuna , tüm amatör sporları ayırt etmeden gençliğe ve dezavantajlı gruplara spor yapma olanağı sağlamaktır. Spor meclisinin kurulmasında emeği gecen belediye başkanımız Muhittin Selvitopu’na, kent konseyi başkanı Alev Ağrı’ya kent konseyi yürütme kuruluna genel sekreter Cemalettin Can ve kent konseyi emekçilerine teşekkür ederim. “ dedi.

Başkan Demirkaya, Ülkemizdeki kent konseyleri için de Karabağlar kent konseyi her zaman ilklerin kurucusu olduğu spor meclisinin de kent konseyleri için de bir ilk olduğunu vurgulayarak genel kurulu onurlandıran meclis üyeleri Servinaz Ömür, Ahmet Şafak meclis üyesi ve İzmirspor kulüp başkanı Nedim Topaloğlu na, kadın meclisi başkanına, engelli meclisi başkanı , stk meclis başkanı , disk emeklisen ve KADGÜÇ derneğine, İzmir ASKF yöneticilerine teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

Karabağlar Kent Konseyi SPOR MECLİSİ 1.seçimli genel kurulu başkan ve yönetim şu şekilde oluştu ;

BAŞKAN METİN DEMİRKAYA ,

YÖNETİM KURULU ; ALİ KIRAY, ÖYKÜ İYİER, SERAY AK, YASEMİN ŞAHİN HALAVU, RAŞİT DURMUŞ, ERGÜDER BEKİŞDAMAT, İSMAİL ORUÇ, İRFAN SEVER VE YÜKSEL MORSÜMBÜL.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : MUSTAFA ÖZERGENE

HABERİN DETAYLI FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN LİNKE TIKLAYABİLİRSİNİZ … https://www.facebook.com/groups/1452157471701190/permalink/3151830865067167/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.