HABERLERÖZEL HABER

ALTINORDU’DA KEYİFLER YERİNDE

Teknik Direktör Atilla Küçüktaka, “YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ…”

TFF 2. Lig’de bu sezon genç bir kadro ile mücadele eden Altınordu, son iki haftada aldığı galibiyetlerle tehlikeli bölgenin dışına çıkmayı başardı. Sezona kendi yetiştirdiği Öz Kaynak Sistemi futbolcuları ile başlayan takım, istediği sonuçları alamayınca düşme hattına kadar geriledi. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nın bakımda olmasından dolayı Tire-Gazi Mustafa Kemal Atatürk Stadı’nda Kırklarelispor’u 4-0 mağlup eden İzmir ekibi, cumartesi günü de deplasmanda Zonguldak Kömürspor’u 3-1 mağlup ederek iki haftada 6 puanı hanesine yazdırdı ve düşme hattından hızla uzaklaştı.

“YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Teknik Direktör Atilla Küçüktaka, sezona genç bir kadro ile başladıklarını belirterek, “Futbolcularım sahada istediklerimizi yapıyor fakat sonuç almakta zorlanıyorduk. İki haftada aldığımız farklı galibiyetler takımımızın moral ve motivasyonunu yükseltti. Hafta sonu 1461 Trabzon ile oynayacağız. O maça da iyi hazırlanıp üç puanla ayrılarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nının zeminindeki çalışmaların tamamlandığı ve Altınordu’nun 5 Kasım’daki maçını burada oynayacağı belirtildi.

CUMHURİYETİN 100. YILI BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI

Diğer yandan Cumhuriyetimiz ile birlikte yaşıt Altınordu Kulübü, Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 100. Yılını büyük coşku içinde kutladı. A Takım oyuncuları dev bayrakla poz verirken Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) oyuncuları Metin Oktay Yerleşkesi’nde Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşadı. Yine Altınordu Futbol Kulübü’nün genç sporcularının futbol eğitimi aldığı İnciraltı Çağlar ve Cengiz Futbol Eğitim Tesisleri’ndeki sporcuları ile Yeşilyurt Merkez Futbol Okulu’nda eğitim alan minik sporcuları da Cumhuriyetin kuruluşunun coşkusunu yaşadı. Diğer yandan Altınordu Futbol Okulları (AFO) Turnuvası’nda da Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’ndeki turnuvaya katılan yaklaşık 1000 sporcu da Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Altınordu U13 takımı da Kordon’daki yürüyüş kortejinde İzmir’in tek spor kulübü olarak yerini aldı. 7’den 77’ye katılımcıların büyük ilgisini ve alkışını alan geleceğin yıldızları bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.