HABERLERÖZEL HABER

REKORLARIN VEDASI…

Son iki sezonun unutulmaz ve rekorların takımı Karabağlar FK başkanı Nejat Kunal kulübe veda etti…

Belki BAL’a çıkamadılar ama yine de futbollarıyla, rekorlarıyla gönülleri kazandılar. Karabağlar FK… İki sezon namağlup şampiyonluk … iki sezon devam eden ve play -off’lara kadar gelen 38 maçlık yenilmezlik serisi … Evet dile kolay tam 38 maç amatör resmi maçlarda yenilmeden ,kaybetmeden mücadele etmek. Ve play -off maçlarında güçlü rakipleri ile başa baş mücadele eden bir Karabağlar FK… Böyle başarılı bir kulübün başkanı olarak Nejat Kunal çok güzel anılar biriktirerek veda ettiğini açıkladı.

Karabağlar futbol kulübü yeni başkanı Onur Kutlu’ya bayrağı devreden başkan Nejat Kunal sayfamıza özel duygusal bir mesajı spor kamuoyu ile paylaştı. “Bana hayal gibi iki sezon yaşatan güzel yürekli tüm ekibime ve futbolcularımın hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.” diyen başkan Kunal sözlerine şu şekilde devam etti. ;

“İki sezonluk Karabağlar Fk başkanlığımın ve kulüpteki üyeliğimin sonuna gelmiş bulunmaktayım, yaşanan her güzel şeyin elbette bir sonu vardır. Bugüne kadar tüm ekip olarak belki de ulaşılması güç rekorlarla başarıyı sağladık, görevim süresince bazı kesimlerden takdir gördüm sevildim, bazı kesimler tarafından sevilmedim herkesin canı sağ olsun, bugünden itibaren bu bayrağı devrettiğim yeni arkadaşlarımın daha da ileri seviyede başarıyı sağlamalarını gönülden arzu ediyorum ve inanıyorum. İlk günden itibaren yanımda olan yardımlarını esirgemeyen tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getiren tecrübesi ve fikirleriyle görevime yön veren beni aydınlatan Hüseyin Öztürk’e, genel kaptanım dostum kulübün her şeyi kötü günlerimin iyiliği, moral kaynağım neşem olan Haydar Çiçek’e, benim için klasik bir hocadan öte can olan arkadaş sırdaş, her daim güler yüzüyle karanlığımı aydınlatan özverili ve disiplinli çalışması ile benim için tarihe geçen değerli dostum hocam Göksel Demirel’e, 7/24 yağmur çamur soğuk sıcak yanımdan iki dakika bile ayrılmadan desteğini esirgemeyen can yoldaşım kardeşim Nejdet Kunal’a ve tabi ki iki dönemimin baş kahramanları sahaların efendileri bana hayal gibi iki sezon yaşatan güzel yürekli futbolcularımın hepsine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim. Bilmeden de olsa kırdığım üzdüğüm her kim varsa aflarına sığınıyorum. Tarih beni değil Karabağlar Fk’nın başarılarını hatırlar ve yazar. Spor camiasına ve bu camiada tanımaktan gurur duyduğum tüm dostlarıma saygı ve sevgilerimle.”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.