HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

ÜMİT KILINÇ İMZALADI…

Karabağlar Spor dış transferde başarılı forvet ve kanat oyuncusu, Ümit KILINÇ’ı renklerine dahil etti.

ÜMİT KILINÇ ” Karabağlar spor Kulübü’nün hedefleri ve projelerini gerçekleştirmek için buradayım… ”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor , başarılı kanat ve golcü oyuncu, 1994 doğumlu Ümit KILINÇ’ı kadrosuna kattı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU ile yeni transfer Ümit KILINÇ hazır bulundu.

ÜMİT KILINÇ ” KARABAĞLAR SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ VE PROJELERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BURADAYIM”

Yapılan imza töreni sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı golcü 1994 doğumlu Ümit KILINÇ yaptığı açıklamada ; “Karabağlar Spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Karabağlar spor Kulübü’nün hedeflerine hep birlikte ulaşmak ve başarmak için buradayım. Bu güzel aileye en üst seviyede katkı sağlamak istiyorum. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

ÜMİT KILINÇ KİMDİR ;

10KASIM 1994 Doğumlu Ümit KILINÇ 2006 yılında Konak Belediye spor ‘da futbol hayatına başladı. 8 sezon burada başarıyla oynayan golcü oyuncu sırasıyla ; PAMUKKALE SPOR, DENİZLİ İDMANYURDU GÜRELLER SPOR KULÜBÜ, ÇİNE MADRAN SPOR, TAVŞANLI MOYMUL SPOR, HAVRAN FATİH BELEDİYE SPOR, GÜMÜLDÜR SPOR, GAZİEMİR GENÇLİK VE SPOR, TOROSGÜCÜ , KEMALPAŞA ESNAFGÜCÜ SPOR, İŞÇİEVLERİ SPOR, BASMANE ALTINPARK SPOR VE LİMONTEPE GENÇLİK SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.