ALT YAPI HABERLERİHABERLERÖZEL HABER

Başarılı Kaleciye Plaket…

2022-2023 sezonu U17 liginde en az gol yiyen ve sakatlanarak bu sezonu kapatan Yarkın AKTAŞ için Kulübü Buca Belediye spor özel bir törenle plaket takdim etti.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Buca Belediyespor kulübü yönetimi geçen sezon İzmir U17 liginin en az gol yiyen kalecisi olan ve bu sezon başında sakatlanarak sezonu kapatan Yarkın AKTAŞ için özel bir tören düzenledi. Törene Buca Belediyespor yönetim kurulu, Teknik ekip, takım arkadaşları, sporcuların aileleri katıldı. Törende başarılı kaleci Yarkın Aktaş’a başkan Ali Gündüz ve yönetim kurulu plaket takdim etti.

Başkan Ali Gündüz başarılı kaleciye plaketini verdikten yaptığı açıklamada ; “En kısa sürede yeniden sahalarda görmek dileğiyle yönetim kurulumuz olarak geçmiş olsun diyoruz. Yarkın geçen sezon oynadığı liginde şampiyon olan takımımızda en az gol yiyen kaleci olmuştur. Bu başarısını unutmadık ve yeni sezon öncesi moral vermek istedik. Futbol yaşantısında başta Yarkın olmak üzere tüm genç sporcularımıza başarılar diliyoruz. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun. ” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen tören sonrası katılımcılara tatlı ikram edildi ve Buca Belediye spor U18 takımı ile A takımı hazırlık maçı yaptı. Yönetim maçı izledi ve oyuncuların sezon öncesi performansını ve güzel hareketleri bol bol alkışladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.