HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Şaban Furkan Arslan, Karabağlar’da…

Karabağlar Spor, dış transferde geçen sezonun dikkat çeken sol beki Şaban Furkan ARSLAN’ı kadrosuna dahil etti.

ŞABAN FURKAN ARSLAN ; ” HEYECANLIYIM, MUTLUYUM…

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor dış transferde , geçen sezonun dikkat çeken defans oyuncusu , 1997 doğumlu Şaban Furkan ARSLAN’ı kadrosuna kattı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU , Başkan Adem KUZU ve yeni transfer Şaban Furkan ARSLAN hazır bulundu.

Yapılan imza töreni sonrası tam bir aile ortamında olduğunu belirten ve sezon için çok heyecanlı olduğunu ileten başarılı ve tecrübeli sol bek Şaban Furkan ARSLAN yaptığı açıklamada ; “İlk dakikadan tam bir aile ortamına geldiğimi hissettim. Karabağlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda da bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADEM KUZU ; ” AİLEMİZE HOŞGELDİN, ŞABAN FURKAN ARSLAN…”

Kulüp başkanı Adem KUZU imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ Furkan kardeşimiz, başarılı bir defans oyuncusu. Geçen sezonun dikkat çeken isimlerinden. Tecrübesiyle takımıza önemli güç katacaktır. Şaban Furkan ARSLAN kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Tecrübesi ve enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. “ şeklinde konuştu.

ŞABAN FURKAN ARSLAN KİMDİR ;

23 ŞUBAT 1997 İZMİR Doğumlu başarılı oyuncu 2007 yılında İzmirspor’da futbol yaşantısına başladı. 7 sezon Şimşekler’in formasını başarıyla giyen tecrübeli isim sırasıyla ; EMS YAPI SİVAS SPOR, KARŞIYAKA , İZMİR BELEDİYE SPOR, KUŞADASI 1922 SPOR, NARLIDERE BLD. GENÇ.LİK VE SPOR, BORNOVA 1877 SPORTİF YATIRIMLAR A.Ş. , BALÇOVA BELEDİYE TERMAL SPOR, SELÇUK ÇAMLIK SPOR, İŞÇİEVLERİ SPOR, KARABAĞLAR ESKİİZMİR SPOR, YEŞİLYURT VE ŞEMİKLER SPOR formalarını terletti.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.