HABERLERÖZEL HABER

Şimşekler Bilecik İçin Hazır…

İzmirspor ,zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grup 15.Hafta mücadelesinde İzmirspor deplasmanda Bilecik 1969 ile karşı karşıya gelecek. Son haftalardaki iyi gidişatını sürdürmek isteyen lacivert beyazlılar, zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek devreyi galibiyetle kapatmak istiyor.

İzmirspor Futbol takımı dün gerçekleştirmiş olduğu antrenman ile Bilecek1969 maçının hazırlıklarını sürdürdü. Bilecik deplasmanından galibiyet ile dönmeyi hedefleyen Lacivert Beyazlılarda moraller yerinde… Oyuncuların hırsı ve mücadelesi teknik heyeti memnun etti.

Bilecik deplasmanı öncesi Eski yöneticilerden Bülent Özçelik antrenmanı ziyaret ederek futbol takımına tatlı ikramında bulunarak moral ve destek verdi.

Bilecik İstasyon Sentetik Sahası’nda oynanacak.  

Son 9 maçtır kaybetmeyen Şimşekler zorlu deplasmandan galibiyetle dönmek istiyor. İzmirspor’un maçı, 7 Ocak Pazar günü saat 14.00’de Bilecik İstasyon Sentetik Sahası’nda oynanacak. Maçın hakemleri ;  Kırklareli Bölge Hakemi Emre Koç yönetecek. Koç’un yardımcılıklarını ,Neslihan Koç ve Tugay Günaydın üstlenecek. Tolga Gökgöz ise dördüncü hakem olarak sahada yerini alacak. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.