HABERLERÖZEL HABER

“Her Zaman Gençlerimizin Yanındayız…”

“Çok Teşekkür Ederiz, Sayın Öztürk Keskin…”

Başarılı İş İnsanı, Balçova Belediyesi Meclis üyesi Öztürk Keskin;”Gençlerimiz her zaman yanlarında olduğumu bilsinler. Gençlerimiz sahalarda mutluysa bizlerde mutluyuz…” dedi

Çetin Zengin İzmir 1.amatör lig 15.grup takımlarından Karabağlar Barınspor grupların belli olmasından sonra çalışmalarına hız verdi. Liglerin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen amatör spor kulüplerine böyle zor bir zamanda sponsor olarak destek olan tüm amatör dostları teşekkürü alkışı hak ediyor…
Amatör ligin ve alt yapının güçlü temsilcisi Karabağlar Barınspor kulübüne yaptıkları Eşofman sponsorluğu için başarılı iş insanı Öztürk Keskin,her zaman amatörün ve gençlerin yanında olduklarını belirtti.

ÖZTÜRK KESKİN; “GENÇLERİMİZ MUTLUYSA ,BİZDE MUTLUYUZ”

Balçova Belediyesi Meclis üyesi ve İş insanı Öztürk Keski,n anlaşma sonrası yaptığı açıklamada “Amatöre Desteklerimizi her zaman sürdürmeye devam edeceğiz. Kulüpteki gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumu bilsinler. Gençlerimizi sahalarda mutluysa bizlerde mutluyuz.Barınspor kulübüne çok teşekkür ediyorum bu Plaket için. Beni çok onurlandırdılar. Hiç bir geliri olmayan çocuklarımızın geleceği olan bu güzide kurumlara, amatör spor kulüplerimize herkesin destek olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇELİKBİLEK ; “GENÇLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ…”
Karabağlar BARINSPOR yönetim kurulu adına Kamil Çelikbilek, “Balçova Belediyesi Meclis üyesi ve İş insanı sayın Öztürk Keskin beye Karabağlar Barınspor kulübümüze yaptığı maddi ve manevi desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Her zaman gençlerimizin ve kulübümüün yanında olacağını belirtmesi bizi ayrıca mutlu etti. Kulübümüz ve gençlerimiz adına tekrar çok teşekkür ederiz…” dedi.

Anlaşma sonrası Barınspor yöneticisi Kamil Çelikbilek, katkılarından dolayı Öztürk Keskin’e yönetim kurulu adına Plaket takdim etti.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.