HABERLERÖZEL HABER

“Başarılar Diliyorum…”

Buca Belediye başkanı Görkem DUMAN ; “Sizlere Güveniyoruz Çocuklar…”

U18 Ligi Türkiye Şampiyonası 1.Etap maçları sonrası Denizli’de şampiyonluğunu ilan ederek son 24 takım arasına adını yazdıran Buca Belediye spor U18 takımını yeni Buca Belediye başkanı Görkem Duman antrenmanda ziyaret etti , gençlerle oturdu, sohbet etti ve başarılar diledi.

“SON 24 TAKIM ARASINDA İZMİR’İMİZİ TEMSİL EDEN TEK TAKIM OLARAK SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUZ…”

7-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında oynanacak Türkiye şampiyonası 2.Etap maçları için pazartesi günü Kütahya’ya gidecek olan Buca Belediye spor takımı, teknik kadro olarak Fevzi Polat, Ali Gilgil ve Alper Tokul yönetiminde çalışmalarını tamamladı. Son antrenmanlarını yapan oyuncuların hırsı gözlerden kaçmadı. Artık Kütahya’da ki final maçlarını düşünen teknik ekibi ve gençleri Buca Belediye başkanı Görkem Duman ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Duman ziyaret esnasında yaptığı konuşmada ; ” Geleceğin yıldızlarıyla ,Buca Belediyesi Spor Kulübümüzün U-18 oyuncularıyla buluştuk. Kütahya’da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’nda son 24 takım arasında yer alan takımımıza başarılar diliyorum. Buca’mızı ve İzmir’imizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor ve Sizlere güveniyoruz çocuklar…” ifadelerini kullandı.

İZMİR TEMSİLCİMİZ KÜTAHYA’DA MÜCADELE EDECEK… KURA ÖNCESİ GRUPLAR ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU ;

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.