HABERLERÖZEL HABER

“SATIN ALMA, SAHİPLEN”

HER CANLININ MUTLU BİR ORTAMDA YAŞAMAYA HAKKI VARDIR…

ALTINORDU’DAN ANLAMLI MESAJ “SATIN ALMA, SAHİPLEN”

Altınordu Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Akademisi’nde (ALFA) futbol eğitimi alan sporculara hayvan sevgisi aşılamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Kuşadası Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Bu kapsamda, Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U13 Takımı, rehabilitasyon merkezini gezerek hayvanları sevdi ve buradaki süreç hakkında detaylı bilgi edindi.

HER CANLININ MUTLU BİR ORTAMDA YAŞAMAYA HAKKI VARDIR

Canlıların uygun ortamlarda yaşaması gerektiğini vurgulayan Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U13 Takımı oyuncusu Kayra Avuncan “Bugün hayvan hastanesine geldik. İçimizdeki sevgiyi biraz da olsa onlara göstermeye çalıştık. Her canlının mutlu bir ortamda yaşamaya hakkı vardır.” dedi.

SATIN ALMA, SAHİPLEN

Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U13 Takımı oyuncusu Güray Gündoğan “Satın alma, sahiplen” mesajı vererek, “Buradaki köpekleri gördük, ziyaret ettik. Köpekleri satın almayalım, sahiplenelim. Ayrıca benim de 2 yaşında bir köpeğim var. Uygun ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için bakamayacağımız köpekleri satın almayalım.” dedi.

Spor Psikoloğu Yağmur Simge Gül Filik de “Buradaki dostlarımızı görmek onlara biraz destek olabilmek adına gelirken onlara armağanlarımızı da getirdik. Geldiğimizde gerçekten tüm hayvanlar bizi çok sıcak karşıladı. Çünkü hepsi sevgiye ve ilgiye muhtaçlar. Buradaki görevliler de bize ellerinden geldiğince burayı gösterip yardımcı olmaya çalıştılar. Biz çok teşekkür ediyoruz ve son olarak satın almamayı ve sahiplenmeyi öneriyoruz.” diye konuştu.

Kuşadası Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Görevlisi Cemile Tokgöz ise  ” Altınordu’daki küçük arkadaşlar ziyaretimize geldiler. Kendilerine burayı gezdirdik ve tanıttık. Burada yaklaşık 70 köpeğimiz şu an tedavi altında olup 50-60 civarında da hasta kedimiz var. Bu hasta hayvanlar “Haybulans” ekipleri tarafından ihbar üzerine alınıp getirtiliyor ve burada tedavi süreçleri devam ediyor. Sağlıklı hiçbir hayvanı burada tutmuyoruz. Sadece tedavi sürecinde burada kalıyorlar. Onlara yeteri kadar ilgi alakayla yaklaşmaya çalışıyoruz. Herkesi ziyaretimize bekleriz.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.