HABERLERÖZEL HABER

Namağlup Eşrefpaşa Spor, 8 Haftadır Zirvede…

Başkan Göknar ; “Hedefimiz Süper Amatör Lig…”

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 14.grup takımlarından Eşrefpaşa spor kulübü başkanı Serkan GOKNAR 2021-2022 sezonu hakkında sayfamıza çok özel açıklamalarda bulundu. Çok iyi bir kadro ile lige şampiyon olma yolunda başladıklarını ve bu hedeflerinin şu anda doğru ilerlediğini belirtti.

BAŞKAN SERKAN GÖKNAR VE 2.BAŞKAN AHMET KIRBAŞ

NAMAĞLUP EŞREFPAŞA SPOR 8 HAFTADIR ZİRVEDE…

Amaçlarının ve hedeflerinin EŞREFPAŞA SPOR kulübunu süper amatöre çıkarmak olduğunu belirten başkan Serkan Göknar “En büyük şansımız çok değerli spor adamı, kıymetli hocamız,Hasip Ertürk ile çalışmak” dedi.

İzmir’in Mavi Beyazlı ekibi, ligde 8 hafta sonunda 19 puanla liderlik koltuğunuda bulunuyor. Eşrefpaşa spor bu sezon, 6 Galibiyet, 1 beraberlik aldı. Grubun en çok gol atan ekibi olarak 51 gol atıp, kalesinde 5 gol gördü. Başkan Göknar, uzun bir aradan sonra (pandemi) yeniden sahalarda olmalarını, geçen 8 haftayı, kalan 6 haftayı değerlendirdi. Başarılı başkan Serkan GOKNAR’ın sayfamıza özel yaptığı açıklamalar şu şekilde ;

“SÜPER AMATÖR LİG HEDEFİYLE ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA…”

“EŞREFPAŞA Spor Kulübü olarak, özellikle pandemi sonrası çok özlediğimiz futbol sahalarına tekrar geri dönmenin heyecanı ile sezona başladık. Çetin Zengin 1. Amatör küme 14. grupta tüm kulüpler gibi ŞAMPİYON Olma yolunda hazırlandık. Bu yıl öncelikle çok kaliteli ve tecrübeli teknik ekibimiz ile futbolcu kardeşlerimizle kadromuzu oluşturduk. Elimizdeki yetenekli futbolcularımız ile üst düzey kaliteli, futbol oynayan ve her maça galibiyet parolası ile çıkan hırslı bir takım oluşturduk. Güçlü rakiplerden oluşan grubumuzda 6 galibiyet 1 beraberlik alarak 19 puanla lider durumdayız. Ligin ikinci yarısındaki amacımız, üst sıralardaki güçlü rakiplerimiz Basmane Altınpark ve Tepecik Ülkü 1946 kulüplerini yenerek belirlediğimiz hedefe yani süper amatör’e ulaşmak. Bunu yapabilecek güçteyiz. Grubumuzda her an her şey değişebiliyor. Sürpriz sonuçlar çıkıyor. Biz hedeflerimizden çıkmadan her maça aynı ciddiyet ile hazırlanıp, aynı ciddiyet ile maçlara çıkıyoruz.

“ÇOK İYİ BİR TEKNİK EKİP VE YÖNETİME SAHİBİZ…”

Çok tecrübeli bir spor adamı kıymetli hocamız Hasip Ertürk önderliğinde, yardımcı hocalarımız Bilgin Demir ve Gökhan Yıldırım ile mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Her maç ayrı bir antrenman programı ile futbolcularımızı maçlara hazırlıyorlar. Yönetimsel olarak da bir sıkıntımız yok. 2.Başkan Ahmet Kırbaş ile şimdiden süper amatör hedeflerine ulaşmak için çalışmalarımızı yapıyoruz.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.