HABERLERÖZEL HABER

GOL REKORU KIRILDI…

SÜPER AMATÖRDE SEZONUN İLK YARISI TAMAMLANDI …

Süper Amatör Manisa Tuncay Erkan Sal Guruplarında ligin ilk yarısı dün oynanan maçlarla tamamlandı.

A Grubunda Akhisar Anadolu FK ve Kırkağaç İdmanyurdu, B Gurubunda Yıldız 45 FK ve Manisa Karaköyspor FK, C Gurubunda ise Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor ve Kapancıspor ligin ilk yarısını ilk ikide tamamladı.

A Gurubunda Ligin ilk yarısını Akhisar Anadolu ve Kırkağaç İdmanyurdu 22’şer puanla ilk iki sırada tamamladı. Akhisar Anadolu FK, 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puan toplarken 30 gol atıp kalesinde iki gol gördü. İkinci sıradaki Kırkağaç İdmanyurdu 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puan toplarken 20 gol atıp kalesinde 1 gol gördü.

B Gurubunda ise 8’de 8 yaparak 24 puanla ligin ilk yarısını 24 puanla tamamlayan Yıldız 45 FK, rakip filelere 37 gol bırakırken kalesinde 6 gol gördü. Gurupta ikinci sırada yer alan Manisa Karaköy FK, 6 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyetle 19 puan toplayarak ikinci sıraya oturdu. Manisa ekibi 28 gol atıp 5 gol yedi.

TENEKECİOĞLU ALAŞEHİR BELEDİYESPOR GOL REKORU KIRDI Manisa Süper Amatör Tuncay Erkan Sal C Gurubunda ise ligin ilk devresini 8’de 8 yapan Tenekecioğlu Alaşehir Belediyespor lider tamamladı. Lider, 8 maçta 39 gol atarken kalesinde sadece 2 gol gördü. Gurubu ikinci sırada tamamlayan Kapancıspor ise 6 maçta galip gelirken bir maçta berabere kalıp bir maçta rakibine mağlup oldu. Turgutlu ekibi 9 gol atıp kalesinde 3 gol gördü. Guruplarda ligin ikinci yarısı 8 Ocak 2023 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.