HABERLERÖZEL HABER

“SÜPERDE SES GETİRECEĞİZ…”

Koyundere Gençlik Spor, şampiyonluklar yaşamış tecrübeli hoca Kasım İNCE ile anlaştı.

KASIM İNCE “Her kesimin takdirini kazanıp, Koyundere ailesi olarak Süper Amatör Ligde Ses Getireceğiz…” dedi.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KOYUNDERE SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 1.gruptan Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Koyundere Gençlik Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Koyundere Gençlik spor Daha Önce Koyundere Belediyespor’u çalıştırmış ve Şampiyonluk Yaşamış Başarılı Hoca Kasım İNCE ile Anlaşarak, renklerine bağladı.

“Her kesimin takdirini kazanıp, Koyundere ailesi olarak Süper Amatör Ligde Ses Getireceğiz…”

Transfer sonrası başarılı hoca Kasım İNCE , yeni sezon ve transferi hakkında sayfamıza özel açıklamada bulundu. Tecrübeli hoca Kasım İNCE yaptığı açıklamada ; “Hocalık ve futbolculuk dönemimde şampiyonluk yaşadığım ve yuvam dediğim Koyundere Gençlik spor’un süper amatör ligde benimle çalışma teklifini ve projelerini gördükten sonra kabul ettim. 1 hafta içerisinde 10 yeni arkadaşımızla kadromuzu güçlendirdik ama bir kaç transfere daha ihtiyacımız var . Pazartesi günü sezonu açıp çalışmalara başlıyoruz. Hedefimiz bütün İzmir kamuoyunun takdir ve beğenisini kazanıp adımızdan söz ettirmek. Yeni sezonda yeni yükseldiğimiz Süper amatör ligde ses getireceğiz, buna yürekten inanıyorum…” şeklinde konuştu.

“HOŞ GELDİN KASIM HOCA …”

Koyundere Gençlik spor kulübü yönetiminden transfer sonrası yapılan açıklama da ; “Daha Önce Koyundere Belediyespor’u çalıştırmış ve Şampiyonluk Yaşamış Başarılı Hoca Kasım İNCE ile Anlaşmış Bulunmaktayız. Hoş geldin Kasım Hoca… Hocamıza Ve Takımımıza Başarılar Dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.