HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

BARAN AKYOL “KARABAĞLAR” DEDİ…

Karabağlar Spor, dış transferde bir çok takımın takibinde olan başarılı orta saha oyuncusu, Baran AKYOL’u kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor …

2022-2023 sezonu İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor dış transferde , başarılı ve genç orta saha oyuncusu 2003 doğumlu Baran AKYOL’u renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Genel Koordinatör Ahmet KARAOSMANOĞLU ve yeni transfer Baran AKYOL hazır bulundu.

BARAN AKYOL ; ”KARABAĞLAR SPOR’UN HEDEF VE PROJELERİ İÇİNDE OLMAK ÇOK GÜZEL.”

Yapılan imza töreni sonrası sezon için çok heyecanlı olduğunu belirten genç ve başarılı orta saha oyuncusu BARAN AKYOL ; “ Karabağlar spor’un hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi..Karabağlar Spor Kulübü’nün bu sezonda bir parçası olduğum için mutluyum. Geçen sezon namağlup şampiyon olmuş bir takımda Şampiyonluk yolunda bu sezon bende varım. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ADEM KUZU ; ” AİLEMİZE HOŞGELDİN BARAN AKYOL…”

Kulüp başkanı Adem KUZU imza sonrası yaptığı açıklamada ; “ Baran kardeşimiz, başarılı bir oyuncu. Geçen sezonun dikkat çeken isimlerinden. Enerjisiyle takımımıza önemli güç katacaktır. Baran AKYOL kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. “ şeklinde konuştu.

BARAN AKYOL KİMDİR ?

12 HAZİRAN 2003 İZMİR Doğumlu Baran AKYOL 2017 yılında Tezcan Grup Bozyakaspor’da futbol hayatına başladı. Genç oyuncu sırasıyla ; İZMİRSPOR (2SEZON) , YAPICIOĞLU BAŞDAŞ SPOR , KARABAĞLAR ESKİİZMİR SPOR, ŞEMİKLER SPOR VE BASIN SİTESİ SPOR ‘da oynadı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.