HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“GOLLERİM DEVAM EDECEK”

Harmandalı Spor iç transferde tecrübeli forvet ve kalecilerin korkulu rüyası Ali Osman DEMİR’i yeniden renklerine bağladı.

ALİ OSMAN DEMİR ” Geçen sezon olduğu gibi, Süper Amatör ligde de Gollerim devam edecek…” dedi.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon rakip ağlara 40 gol kaydeden, tecrübeli forvet , 1995 doğumlu başarılı oyuncu Ali Osman DEMİREL ile sözleşmeyi yeniledi.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve başarılı golcü Ali Osman DEMİREL hazır bulundu.

ALİ OSMAN DEMİREL ” BÜYÜK HEDEFLER DOĞRULTUSUNDA YENİ SEZONDA GOLLERİM DEVAM EDECEK…”

Yenilenen İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten tecrübeli ve başarılı golcü Ali Osman Demirel ; “ Yine yeniden şampiyonluk yolculuğumuz başladı. Bu sezonda geçen sezon olduğu gibi arkadaşlarımın desteği ile gollerime devam edeceğim. Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Genç kardeşlerimle başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Geride bıraktığımız sezondaki gibi aynı inanç ve azimle şampiyonluk için mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz . Bize inananları mahçup etmeyeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “GOLCÜMÜZLE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ ”

Yenilenen imza sonrası başkan Seçkin ALBAZ “ Tecrübesiyle geçen sezon rakip ağları bol bol havalandıran Ali Osman kardeşimle yine bu sezonda kaldığımız yerden devam etme kararı aldık. Şampiyonluk yolunda beraber yürüyeceğimiz için mutluyuz. Golleriyle takımımıza ayrı bir güç katıyor. Kendisine bu sezonda Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

ALİ OSMAN DEMİREL KİMDİR ?

20 MART 1995 – İZMİR Doğumlu başarılı golcü Ali Osman DEMİR futbola 2008 yılında İzmir Demir spor’da başladı. Güçlü fiziği ile dikkat çeken oyuncu sırasıyla ; BORNOVA 1881 SPOR (3 SEZON) , TOROSGÜCÜ SPOR , KURUÇEŞME SPOR, ÇEŞME BELEDİYE SPOR, GÜRALTAY SPOR, BORNOVA YEŞİLOVA SPOR, BUCA BELEDİYE SPOR , BUCA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR , SELÇUK ÇAMLIK SPOR ve HARMANDALI SPOR formalarını giydi.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.