HABERLERÖZEL HABER

“Her zamanki gibi İddialıyım…”

LOKMAN SERKAN SAYMAN , YEŞİLYURT FK ile Play-Off’larda…

Başarılı teknik sorumlu Lokman Serkan Sayman ile el sıkışan Yeşilyurt Futbol kulübü hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 15.grupta Yeşilyurt Futbol Kulübü bir hafta gecikmeli olarak play off oynayacak. Bu süreçte Başarılı teknik sorumlu Lokman Serkan Sayman ile el sıkışan Yeşilyurt Futbol kulübü hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yeşilyurt Futbol kulübü play off’ta 21.grup namağlup şampiyonu Beydağ Belediye spor ile pazar günü Gaziemir sahasında, saat 17.30’da karşılaşacak. Başarılı ve tecrübeli çalıştırıcı Lokman Serkan SAYMAN, çok önemli maç öncesi sayfamıza duygu ve düşüncelerini aktardı. Her zaman iddialı olduğunu ve çok iyi bir yönetim ile takıma geldiğini bu süreci hep beraber iyi bir şekilde aşarak süper amatöre merhaba demek istediklerini belirtti. Lokman Serkan SAYMAN sözlerine şu şekilde devam etti.

“Öncelikle şahsım adına Yeşilyurt FK camiasına katıldığım için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Başta başkanımız Umut Yordamlı ve tüm yönetime teşekkür ediyorum. Bizi zor bir maçın ve rakibin beklediğinin farkındayız. Tüm rakiplere saygımız sonsuz ama bizimde Yeşilyurt FK olduğumuzu Unutmamamız gerekiyor. Bu oyuncu gurubunun da bu seviyedeki bir maçın üstesinden geleceğinden şüphem yok. Şahsım adına her zaman olduğu gibi yine İDDİALIYIM. Beni tanıyanlar ve bilenler ne kadar hırslı bir insan olduğumu biliyorlar, o yüzden de, ne olursa olsun tüm benliğimizle Yeşilyurt FK camiasınının adını süper amatöre yazdıracağız. Ben oyuncularıma ve kısacası Yeşilyurt FK ailesine güveniyorum. Onların da bana güvendiğini farkındayım. O yüzden beni bu göreve layık gördüler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bende Serkan hoca olarak bu güveni boşa çıkarmayacağının sözünü onlara verdim. İnşallah adımıza süper amatöre yazabiliriz. Geç de olsa ilk final maçında izleyenlere güzel bir futbol seyrettirmeyi düşünüyoruz ve bununla alakalı elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu kısa zamanda iyi takım olduk, iyi takım olup iyi aile olduk ve bunu da iyi antrenmanlarla bağlayıp ilk maça maksimum seviyede çıkmak istiyoruz. Elimizden gelenden fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzde 2 maç var ve bu 2 maça en iyi şekilde yaptığımız antrenmanlarla hazırlanmaya çalışıyoruz. Daha önceden de tanıdığım, bildiğim bir takımdayım. Hem karakterini hem kişiliğini hem de futbolculuklarına güvendiğim oyunculara sahip bir takımın içerisinde geldim. Bunun farkındayım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rakibimize başarılar diliyorum. İnşallah izleyenlere iki takım olarak güzel bir futbol seyrettiririz. ”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.