HABERLERÖZEL HABER

“TEBRİK EDER, BAŞARILAR DİLERİM…”

Limontepe Gençlik spor kulübü , Karabağlar İlçe Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’ni makamında ziyaret etti…

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme 16.grup şampiyonu olarak play-off oynayan ve iki maçını da kazanarak Süper amatöre adını yazdıran Limontepe Gençlik spor kulübü Karabağlar ilçe kaymakamı sayın Cemil Özgür Öneği’ni ziyaret etti. Bu sezon büyük bir başarı yakalayan Limontepe Gençlik spor kulübü Şampiyonluk heyecanını yetkililerle paylaşmaya devam ediyor. Limontepe Gençlik spor kulübü başkanı Sertaç Akdemir ve antrenör Naif Akdemir ” İlgi ve desteği için Karabağlar ilçe Kaymakamı’mız sayın Cemil Özgür Öneği’ne çok teşekkür ederiz…” dedi.

Karabağlar Kaymakamlığı’ndan ziyaret sonrası yapılan açıklamada ; “Kaymakamımız Cemil Özgür Öneği, ilçemizde faaliyet gösteren Limontepe Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sertaç Akdemir’in ziyaretini makamında kabul etti. 1. Amatör Liginden Süper Amatör Lige yükselen kulübe tebriklerini ileten Sayın Öneği, başarılarının devamını diledi. ” ifadeleri kullanıldı.

Görüşme sonrası başkan Sertaç Akdemir ve Antrenör Naif Akdemir Karabağlar ilçe Kaymakamı Cemil Özgür Öneği’ne özel hazırlanmış şampiyonluk formasını takdim etti…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.