HABERLERÖZEL HABER

HEDEF ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK

İzmir ekibi, teknik direktör Atilla Küçüktaka yönetiminde Metin Oktay Yerleşkesi’nde hazırlıklarını sürdürüyor.

ALTINORDU’DA HEDEF ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK

TFF 2. Lig’de son iki haftada aldığı galibiyetlerle alt sıralardan kurtulan Altınordu, hafta sonu Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda 1461 Trabzon’u da mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. İzmir ekibi, teknik direktör Atilla Küçüktaka yönetiminde Metin Oktay Yerleşkesi’nde hazırlıklarını sürdürüyor.

“1461 TRABZON MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ”

A Takım futbolcuları Furkan Yöntem ve İlkan Sever, pazar günkü maçı kulübün resmi yayın organına değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor karşısında bir gol, bir asistle oynayan Furkan Yöntem, “Takım içindeki uyumumuz gayet üst seviyede. Deplasmanda oynadığımız Zonguldak Kömürspor maçının ilk yarısında muhteşem oynadık. İkinci yarı başında biraz durgun da olsak bulduğumuz fırsatları değerlendirip İzmir’e üç puanla dönmesini bildik. Şimdi Pazar günü 1461 Trabzon ile oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. O maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligde rakiplerimiz zor ama biz takım olduğumuz zaman maçlarımız daha iyi geçiyor” dedi.

Altınordu Futbol Akademisi’nden (ALFA) bu sezon A Takıma yükselen İlkan Sever de “Geçen haftayı üç puanla kapattık. Sahamızda ligin üst sıraları için mücadele eden 1461 Trabzon ile oynayacağız. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Pazar gününe kadar çok iyi hazırlanacağız. Karşılaşmayı kazanmak için her şeyimizi vereceğiz” diye konuştu.

HER YER ATATÜRK

Öte yandan Altınordu Futbol Kulübü, Cumhuriyetimizin Kuruluşu’nun 100. Yılı’nda kulüp tesisleri ve İzmir’in dört bir yanını dev Atatürk posterleri ile donattı. Cumhuriyet ile yaşıt İzmir ekibi, geçtiğimiz pazar günü tüm sporcuları ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük coşku içinde kutlamıştı.

Altınordu Futbol Kulübü, Cumhuriyet’in ilanının 100. Yılında başta Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi olmak üzere Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri, Yeşilyurt Sait Altınordu Tesisleri ve İnciraltı Tesisleri’ne dev Atatürk posterleri astı. Yine Altınordu Futbol Kulübü Konak’ta tüm vatandaşların görebileceği binaya büyük Atatürk posteri, Sait Altınordu Meydanı, Torbalı otobanında yer alan totem, Güzelbahçe otoban çıkışındaki büyük totem, Gaziemir Adnan Menderes Havalimanı’ndaki totem ve Işıkkent gişelerindeki totemlere de ‘Atam İzindeyiz, Altınordu Gençliği” yazılı görselleri uyguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.