HABERLERÖZEL HABER

“VAZGEÇEMİYORUM…”

Aynı Takımda 10. Sezonuna Girdi…

Hem Kaleci, Hem Oyuncu Baran Mazlum,10.sezona hazır.

Çetin Zengin İzmir 1.amatör küme takımlarından Karabağlar spor’da 10.sezonunda aynı 13 numaralı formasıyla hazır olduğunu belirten Baran Mazlum; “Vazgeçemiyorum. Futbolu sahada bırakabilirim ama asla Karabağlar spor’dan ayrılmayı düşünmüyorum.” dedi.

HER SENE 13 NUMARALI FORMASIYLA SAHADA…

9.sezonunu geride bırakıp 10.sezonuna giren 1991 doğumlu oyuncu Baran Mazlum, Karabağlar spor’u artık ailesi gibi gördüğünü ne bırakabildiğini, ne vazgeçebildiğini belirtti. Memleketinin plakası olan 13 numarayı hiç sırtından çıkarmayan Baran MAZLUM takımda yeri geldiğinde kaleci yeri geldiğinde defans olarak oynadı. Son 4 sezondur da sol bek olarak görev yapıyor.

Geçmiş sezonlarda Baran Mazlum, Hem kaleci, hem oyuncu olarak görev yaptı…

10.sezonunda yine siyah beyaz formayı giyecek olan Baran MAZLUM, sayfalarımıza çok özel açıklamalarda bulundu.

Baran MAZLUM ; “Hayalim futbol oynamakti. 13 memleketimin plakası. Hayalimi orda gerçekleştiremedim ve hayallerime ulaştığım takim Karabaglar spor oldu. Gençlere tavsiyem, spordan kopmasınlar bırakmasınlar. Sporun ve futbolun bir ekip çalışması olduğunu unutmasınlar. Bu duygunun hayata pozitif etkisi olduğunu hissettirmek icin asla pes etmemelerini ve saygıyı, sevgiyi hayata yaymalarinda başrol olacağını söylemek isterim. Futbolu sahada birakabilirim ama asla Karabağlarspordan ayrılmayı düşünmüyorum. Gelecekte gerek tribün gerek yönetici gerek antrenör olarak devam edeceğimi söyleyebilirim. Ama aktif futbol hayatim bu camia da son bulacaktır. “ ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.