HABERLERÖZEL HABER

GURUR…

KAZANAN İZMİR OLACAK…

İZMİR’imizi Çok Güzel Temsil ettiler, GURURUMUZ OLDULAR VE FİNALDELER…

İKİ EKİBİN KURMAYLARI DOSTLUK FİNALİNE HAZIR…

Türkiye U18 Finallerinde 2 İzmir takımı finalde mücadele edecek. U18 Türkiye finalleri Muğla Marmaris etabında dün Güzeltepe Gençlik spor ile Balçova Belediye Termal takımları iki maçlarını da kazanarak finalde tekrar karşılaştılar.

İzmir şampiyonlu için U18 İzmir final maçında karşılaşan iki izmir ekibi Muğla Marmaris Türkiye finallerinde tekrar karşılaşacak.

İzmir şampiyonu Güzeltepe Gençlik spor Marmaris’te ilk oynadığı maçta Antalya büyükşehir bld.spor 2-1, ikinci maçında Isparta 32 ‘yi 4-0 geçerek finale kaldı.

İzmir ikincisi Balçova Belediye Termal ise ilk maçında Aydın Yıldız spor engelini 3-1 ile , ikinci maçında Burdur Bucak spor ‘u da aynı skorla 3-1 geçerek finale ikinci İzmir takımı olarak adını yazdırdı.

İZMİR ŞAMPİYONU GURURUMUZ GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR FİNAL İÇİN HAZIR…

Önce Dostluk ve sonra güzel futbolun beklendiği U18 Türkiye şampiyonası Marmaris etabı final maçında iki İzmir takımımıza İzmir’imizi çok güzel temsil ettikleri için teşekkür eder, bundan sonraki süreçte başarılar dileriz. Şansınız Bol , Yolunuz açık olsun…

KAZANAN İZMİR OLACAK…

İZMİR İKİNCİSİ GURURUMUZ BALÇOVA BELEDİYE TERMAL FİNAL İÇİN HAZIR…

HAYDİ BUCA EFELER SPOR …

Bir üçüncü İzmir takımı Buca Efeler spor, Manisa İlinde U18 Türkiye finalleri final Maçında 15 Mayıs 2022 Pazar günü saat 16.00’da Aydın Büyük şehir bld. Spor ile Manisa 8 Eylül stadında karşılaşacak . BAŞARILAR DİLİYORUZ…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

İZMİR ÜÇÜNCÜSÜ GURURUMUZ BUCA EFELER SPOR FİNAL İÇİN HAZIR…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.