HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

“Çok Mutluyum, Evime Döndüm…”

Başarılı ve tecrübeli file bekçisi Kaptan Uğur Engür, ” Sporcu kardeşlerimle, hocalarımızla, yönetimimizle bir olup arkamıza da taraftarımızı alıp Şampiyon olacağız” dedi.

Geçen sezon BAL Liginden Statü gereği düşen İzmirspor, 2022-2023 sezonuna şampiyonluk hedefi ile hazırlanırken, yapılan törenle 13 oyuncu imzayı attı. İmzayı atan oyuncular arasında bulunan tecrübeli file bekçisi ve kaptan Uğur Engür ,Evine döndüğü için çok mutlu olduğunu , daha önce yaptıkları gibi yine İzmirspor’u Şampiyon yapıp, hak ettiği yere çıkarmak istediklerini belirtti.

Sayfamıza çok özel açıklamalarda bulunan tecrübeli ve başarılı file bekçisi Uğur Engür sözlerine şu şekilde devam etti. ;

“Yeni sezon hayırlısı olsun. Sakatlıksız sonu şampiyonlukla biten bir sezon olsun. Çok mutluyum kendi evime döndüm. Transferimde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İzmirspor’umuzu hak ettiği profesyonel liglere teker teker çıkartacağız. Önce bu sene yolun sonunda Şampiyonluğu göğüslemek istiyoruz , ardından da İzmirspor’umuzun hak ettiği profesyonel liglere geri döndürmek istiyoruz. Sporcu kardeşlerimle, hocalarımızla, yönetimimizle bir olup arkamıza da taraftarımızı alıp Şampiyon olacağız. Daha önce yaptık yine yapacağız. ” ifadelerini kullandı.

İlk olarak Teknik Direktör Soner Keleş ile anlaşan İzmirspor, hemen ardından golcü isim Ferdi Başoda’yu renklerine bağlamıştı. ikisi iç transfer, On’u da dış transfer olmak üzere toplam 12 oyuncuyu daha kadrosuna dahil eden İzmirspor, Ferdi Başoda transferi ile 13 oyuncu ile anlaşmış oldu. Yapılan toplu imza sonrası yeni sezonda Lacivert-Beyazlı formayı giyecek oyuncular ve mevkileri şu şekilde ; Ferdi BAŞODA (FORVET), Uğur ENGÜR. (KALECİ) , Mert YILMAZ. (SOL BEK), Berk ÖZSERTTAÇ. (ORTA SAHA), Yalçın EROĞLU. (ORTA SAHA), Fırat YAKIŞTIR.( ORTA SAHA) , Kubilay BAKTIR. (SOL KENAR), Sefer SEVER (SAĞ KENAR) , Halil BURKAY VURAL (KALECİ), Hakan AYDEMİR ( FORVET), Rıdvan ŞİMŞEK (ORTA SAHA) , Samet ÖZTURAN. (ORTA SAHA), Berkan AKBULUT (SAĞ BEK)

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.