HABERLERÖZEL HABER

Centilmenlik Örneği…

TEBRİKLER ANAMUR GENÇLİKSPOR…

Silifke Bahçeköyü Spor oyuncusu sakatlandı. 10 kişi kaldılar. Yedek kulübesinde de oyuncuları olmadığı için maça eksik devam etmek zorunda kaldılar. Anamur Gençlikspor yönetimi bu avantajı kullanmadı. Kendi oyuncusunu kenara aldı ve rakibi gibi 10 kişi maça devam etti.

Bu hareketi sonrası Anamur Gençlikspor- Silifke Bahçeköyü Spor müsabakasına Centilmenlik örneği damga vurdu ve tüm seyirciler bu anlamlı hareketi alkışladı.

Mersin ASKF yönetimi de bu anlamlı ve güzel hareketin sonrası sayfasından teşekkür mahiyetinde konu hakkında yazı yayınladı.

Mersin Amatör spor kulüpleri federasyonu tarafından bu centilmenlik sonrası yapılan açıklama şu şekilde ;

“13.02.2022 Tarihinde oynanan Anamur Gençlik – Silifke Bahçeköyü Spor müsabakasında Bahçeköyspor’un 9 numaralı oyuncusu sakatlanıp çıkınca Bahçeköyü Spor kulübü sahada 10 kişi kaldı. Rakibin yedek oyuncusu olmayınca meydana gelen bu avantajı kullanmak yerine kendi takımından bir oyuncusunu çıkarıp oyuncu sayısını eşitleyen Anamur Gençlikspor büyük bir centilmenlik örneğine imza atması tüm spor camiamızın takdirini topladı. Bu davranışından dolayı Anamur Gençlik Spor kulübünü takdir eder , bu tür davranışın tüm spor kulüplerimize örnek olmasını temenni ederiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.