HABERLERÖZEL HABER

KAZANAN İZMİR OLDU…

U18 Türkiye şampiyonasında Finalde Namağlup Güzeltepe sevinen taraf oldu.

NAMAĞLUP GELDİLER , NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDULAR…

Türkiye U18 Finallerinde 2 İzmir takımı finalde mücadele etti. U18 Türkiye finalleri Muğla Marmaris etabında bugün saat 12.00 de başlayan maçta Güzeltepe Gençlik spor ile Balçova Belediye Termal takımları finalde karşılaştılar.

FİNALE KADAR MAÇLAR ;

İzmir şampiyonu Güzeltepe Gençlik spor Marmaris’te ilk oynadığı maçta Antalya büyükşehir bld.spor 2-1, ikinci maçında Isparta 32 ‘yi 4-0 geçerek finale kaldı. İzmir ikincisi Balçova Belediye Termal ise ilk maçında Aydın Yıldız spor engelini 3-1 ile , ikinci maçında Burdur Bucak spor ‘u da aynı skorla 3-1 geçerek finale ikinci İzmir takımı olarak adını yazdırdı.

MAÇTAN ANLAR ;

İzmir şampiyonlu için U18 İzmir final maçında karşılaşan iki izmir ekibi Muğla Marmaris Türkiye finallerinde tekrar karşılaştı. Maçın başında penaltı vuruşundan yararlanamayan Balçova Belediye Termal, kalesinde 2 gol gördü. Güzeltepe Gençlik spor maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarı başlar başlamaz golü bulan Güzeltepe Gençlik maçı 3-0 yaptı. Dakika 79 da Balçova belediye termal farkı ikiye indirdi. 3-1 Karşılıklı ataklar sonuç veremeyince maç bu şekilde sona erdi . U18 Türkiye şampiyonası Marmaris etabında gülen taraf GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR oldu.

Tebrikler GÜZELTEPE GENÇLİK SPOR , Tebrikler BALÇOVA BELEDİYE TERMAL … KAZANAN İZMİR OLDU…

MAÇ SONU GÖRÜNTÜLER, RÖPORTAJLAR , DUYGULAR DÜŞÜNCELER… BİRLİKTE İZLEYELİM…

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

One thought on “KAZANAN İZMİR OLDU…

  • Servet Kocakaya

    Marmariste 3 gün aralıksız 3 maç oynatıp öğlen 12 de maç oynatan federasyonu kınıyoruz.

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.