HABERLERÖZEL HABER

Gençlere Desteğe Devam…

Başarılı İş İnsanı Ahmet Zenger, Kulüp fark etmeksizin amatör takımlara desteğine devam ediyor…

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – İzmir’in en köklü ve 1914 yılında kurulan Ülküspor’da 2.başkan olan başarılı iş insanı Zenger Zımpara yönetim kurulu başkanı Ahmet Zenger amatör takımlara desteğini sürdürüyor. Kendi kulübüne yaptığı desteklerin yanında sevilen bir iş insanı olan ve forma ve malzeme yardımı için kendisini ziyaret edenleri de boş çevirmiyor.

İmkanları nispetince yeni kurulan ve amatör liglerde mücadele edecek takımlara malzeme desteğinde bulunan Ahmet Zenger ” “Gençliğe her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaları için ZENGER ZIMPARA olarak yardıma devam edeceğim…” dedi.

Daha önce Tepecik minik futbol takımına, Ege Çağlayan spor kulübüne, Kuruçay Hücumspor’a forma yaptıran Ahmet Zenger, en son olarak Esentepe spor kulübüne forma yaptırdı ve yeni sezonda başarılar dileyerek teslim etti. İş insanı Ahmet Zenger ” Ömrüm elverdiğince Gençliğe her türlü kötü alışkanlıktan uzak durmaları için yardıma devam edeceğim. Gençlerimizin spor yapmaları için ne gerekiyorsa destek olacağım. Yeter ki gençlerimizi spor yapsın ve yeşil sahalarda mutlu olsun. ZENGER ZİMPARA olarak son olarak KONAK ESENTEPE SPOR KULÜBÜNE Forma sponsoru olduk. Genc kardeşlerime başarılı bir sezon diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.