HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YENİDEN…

Karabağlar Spor, iç transferde geçen sezonun dikkat çeken isimleri ve ayrılmaz ikili Oğuz HEVES ve Fatih POLAT ile yeniden sözleşme tazeledi…

OĞUZ HEVES ve FATİH POLAT ; ” ŞAMPİYONLUK YOLUNDA, YİNE YENİDEN BURADAYIZ…”

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek KARABAĞLAR SPOR yeni sezon hazırlıklarına başladı …

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 9.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Karabağlar Spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine başladı. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Karabağlar spor iç transferde , geçen sezonun dikkat çeken isimleri ve bir çok takımın transfer listesinde olan 1998 doğumlu stoper Oğuz HEVES ve 1998 doğumlu orta saha Fatih POLAT’ı yeniden renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Adem KUZU, Başkan yardımcısı ve sportif Direktör Sinan MERMERCİOĞLU ile başarılı sporcular, Oğuz HEVES ve Fatih POLAT hazır bulundu.

Yenilenen imza sonrası yeni sezon için çok heyecanlı olduklarını belirten tecrübeli ve başarılı oyuncular Oğuz HEVES ve Fatih POLAT ; “ Şampiyonluk yolunda yine yeniden buradayız. Karabağlar Spor Kulübü’nün yeni sezonda da bir parçası olduğumuz için mutluyuz. Karabağlar bizim ailemiz. Bu sezonda mutlu olduğumuz yerdeyiz. Yeniden Şampiyonluk için kaldığımız yerden devam ediyoruz. Başta Adem Kuzu başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyor ve Her iki taraf içinde hayırlısı olsun diyoruz…“ ifadelerini kullandı.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.