HABERLERÖZEL HABER

TEŞEKKÜR ZİYARETİ…

Türk futbolunun köklü amatör kulüplerinden Tezcan Grup Bozyakaspor, başarılı iş insanı Tezcan CANITEZ’i ziyaret etti.

ÖZEL HABER : MUSTAFA ÖZERGENE – Türk futbolunun köklü ve başarılı amatör kulüplerinden Tezcan Grup Bozyakaspor yönetim kurulu her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen başarılı iş insanı, geleceğimiz gençlerin spor yapmaları için fedakarlıklarda bulunan Tezcan CANITEZ’i iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette Kulüp başkanı Mutlu Avcı ve sportif direktör Muharrem Türkben hazır bulundu.

BAŞKAN AVCI : “AMATÖR FUTBOLA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ…”

Tezcan Grup Bozyakaspor kulüp başkanı Mutlu Avcı yapılan ziyaret sonrası ; “Tezcan Grup Bozyakaspor yönetim kurulu olarak, Tezcan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tezcan Canıtez’i ziyaret edip kulübümüze yapmış olduğu katkıları için teşekkür ettik. Her zaman gençlerimizin spor yapmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak durması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan ve spor kamuoyuna örnek olan Tezcan beye çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başarılı iş insanı Tezcan Canıtez ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ” ” Geleceğimiz olan çocuklarımızı sahalarda görmek ve onların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmaları için elimizden geldiği kadar amatörlerimize destek olmak istiyoruz. Firmamız olarak elimizden geldiğince destek olacağız ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz. İmkanı olan tüm iş insanlarını da amatör kulüplerimize destek olmaya davet ediyorum. Yeni sezonda tüm amatör spor camiasına başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.