HABERLERÖZEL HABER

“Genç Nesil Geleceğimizdir”

Başarılı Teknik Sorumlu Gaffar ÇAKMAK; “MENEMEN’İMİZ BİR FUTBOL İLÇESİDİR…”

Asarlık Gençlerbirliği emktarı ve antrenörü Gaffar Çakmak Menemen spor’un geri alınması ve de özüne dönmesi ilçede sevinçle karşılandığını belirtti. Konu hakkında görüşlerini belirten başarılı çalıştırıcı sözlerine şu şekilde devam etti. ;

“MENEMEN SPOR Halkın takımıydı tekrar halkıyla bütünleşti. Kaybolan gençlerimizin yılları akademi gurupları ile yeniden yeni yönetimle birlikte tekrar yeşermeyi umut ediyoruz . Menemen sporu geri alma ve de özüne dönmesi ilçede sevinçle karşılandı. Menemen sportif faaliyetlerde tüm branşlarda başarılı bir ilçedir. Başka bir değişle futbol ilçesidir . Akademi olan altyapı takımlarımıza bir an evvel sahip çıkmamız gerekir. Çocuklarımızın 5 yılı kayıp oldu bir 5 yılı daha kaybolmasın. Bir eğitimci olarak emek ve de severek uğraş verdiğim kendi semtimde Asarlık Gençlerbirliği adında kulübümüz var.

Semtimdeki işleyiş iyi kötü devam ediyor problemimiz yok desek yeridir. Ve de aynı zamanda altyapı da, İzmir’de başarılı bir kulübüz. Fakat büyük bir sorun ve de sıkıntı vardı aslında. İlçemizde Sporcularımız iyi bir akademi takımının olmayışından endişeli ve de rahatsızdı geçen yıllar bizim gençlerimizin hep kayıbı olmuştur . 2018 den bu yana altyapıda ciddi anlamda kayıp kocaman bir 5 yıl olmuştur . Artık bir yerde faaliyetlerin başlatılması gerekir kısır dôngü içinde sadece pazar günü A takım maçlarını beklememek gerekir ilçemiz coğrafi yüz ölçümü anlamda’da çok büyüdü.

Artık birileri gerçek anlamda altyapıya el atması gerekir Deneyimli donanımlı bu işin ehline verelim eli cebinde hiçbir faaliyetlerde işi olmayan insanları uzak tutmak gerekir ilçemiz bir 5 yıl daha geri gitmesini kaldıramaz. Gençlerimiz adına iyi bir akademi ortamı olsun geçmişte olmuştu iyi bir ivme yakaladı fakat bu profesyonel anlamda yansımadı U19 Türkiye şampiyonu oldu. O değerler amatör kaldı yazık oldu vitrine çıkmalari gerekirdi maalesef yok oldular Neden çocuklarımız dışardaki akademi takımlarını tercih etsin kapı önünde kendi semtinde varken. Bir an evvel özümüze dönelim altyapılara el atılsın hazır olan bir profesyonel takım iyi kötü bir şekilde ayakta kalıyor. Altyapıdan profesyonele çıkan sporcularımızın sayıları artsın .Bizim Menemen’den gidenler süper liglerde ve de Avrupa’da oynuyor maalesef bizim Menemen de ise çocuklarımız kısa döngü içinde hep can çekişir durumda kaldı . En basit bir örnek oynatılmayan sporcumuza başka takımlar sahip çıkıp oynatıp aynı zamanda millî takıma kadar yükselmiştir ve de Avrupa’da oynuyor . Biz Menemen sporu geri aldık el değişti bu konuda çok sevindik.

Lakin benim vurgu yaptığım konu olmazsa olmazımız altyapıdaki evlatlarımız onlara sahip çıkılması gerekir bizler sahip çıkalım özümüze dönelim değerlerimizi kaybetmeyelim yıllarca söylemde kaldı bir daha kalınmasın Menemen bir futbol ilçesidir bunu anlamamak sadece insanı yoruyor. Menemen spor her yıl en kötüsü sıralamada ya 5.yada 6. olunuyor o zaman her yıl 2,3 sporcumuz altyapıda alıp oynatıp sıralamamızda ve de konumunda bir sıkıntı olacağından asla şüphe duymam başka bir deyişle ilçenin kazancı olur. Değerlerimizle daha iyi bir ime yakalanır buda taraftara yansır iyi bir güç olunur Yetenekli çocuklarımızı profesyonel yapalım ilçemiz adına iyi bir sevinç ve de geleceğe dair ışık olunur. Yoksa hazıra dağ dayanmaz yok olup gideriz Sportif faaliyetlerde yere düşersen yine seni senin çocukların evlatların kaldırır Tıpkı antrenör değişikliği gibi öz evladına sahip çıktığını kutladık Yarınlar çok geç olmadan tekrar bu gençlere sahip çıkmak gerekir evlatlarımızı korkusuzca oynatıp O ambiyansı çocuklara yaşatmak gerekir tıpkı Alanya sporun Furkan’ımızı oynattığı gibi bizde artık çocuklarımızı oynatalım yerli ve milli oyuncularımızın sayıları menemen sporda artsın artmasını da ümit ediyorum

Unutmayalım MENEMENİMİZ BİR FUTBOL İLÇESİDİR Yeter ki çocuklarımıza dokunalım donanımlı ekipmanlarla çalışıldımı güzel yarınlar geri gelir .Unutmayalım biz sahip çıkmazsak yarın bir başkası sahip çıkar. Bizim değerlerimiz bizde kalsın ve de bizim ilçede milli olsun Menemenspor’umuz da başta Bilgin Tokul başkanımız olmak üzere oluşumda yer alacak olan yönetimine başarılar diler Daha güzel yarınlar temenni ederim..”

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.