HABERLERÖZEL HABER

ESENLİK SPOR SEZONA HAZIR…

İZMİR 2.Amatör küme 6.Grup takımlarından ESENLİK SPOR sezona hazır ve maç saatini beklemeye başladı.

2022-2023 Sezonu 2.amatör küme 6.grup takımlarından Esenlik spor kulübü yeni sezonun ilk maçı hazırlıklarını Yeşilyurt spor kompleksinde yaptığı antrenmanlar ile hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk maçına 01 Nisan 2023 Cumartesi günü saat 18.00’de çıkacak olan Esenlik spor ilk haftadan hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor. Yapılan antrenmanlarda oyuncuların hırsı ve temposu dikkat çekti ve yönetim ile teknik heyeti memnun etti.

Esenlik spor Kulübü Başkanı Mert Hepaksaz sezon öncesi yaptığı açıklamada “Çok güzel bir aile ortamı ile pırıl pırıl kadromuzla sezona hazırlandık. Hedefimiz ligi belirlediğimiz noktada tamamlamak. Çok güzel bir çalışma ortamı ile lige hazırız ve maç saatini heyecanla beklemeye başladık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Yeni sezonda tüm amatör spor camiasına başarılar diliyorum ” ifadelerini kullandı.

ESENLİK SPOR’DA BOMBA TRANSFER ENES ORTAÇ, BU SEZONDA ADINDAN ÇOK SÖZ ETTİRECEK…

Teknik sorumlu Bayram Ortaç “Cumartesi ilk maçımıza çıkıyoruz. Güzel bir sezon bizi bekliyor. Çok güzel bir kadro ile çalışmalarımız iyi geçti. İlk maçtan da galibiyet alarak haftayı kapatmak istiyoruz.” dedi. Kaptan Ümit Ortaç ve bomba transfer Enes Ortaç yaptıkları açıklamada “Yeni sezonda da başarılı futbolumuzu sahaya yansıtarak taraftarlarımıza önce güzel futbol sonra 3 puan hediye etmek istiyoruz. ” dedi.

Esenlik spor kulübü ilk maçında Yeşilyurt sahasında saat 18.00’de Buca Gediz Gençlik spor’u evinde misafir edecek.

GRUPTA BULUNAN TAKIMLAR VE İLK HAFTA MAÇLARI ŞU ŞEKİLDE ;

  • ESENLİK SPOR KULÜBÜ  –  BUCA GEDİZ YILDIRIM GENÇLİK
  • DÖRTYOL SPOR  –  35 İZMİR KÜLTÜR SPOR
  • İZMİR 35 FUTBOL SPOR KULÜBÜ  –  KARABAĞLAR ESKİ İZMİR SPOR
  • İZMİR TRABZONGÜCÜ SPOR  –  ŞİRİNYER İDMAN YURDU SPOR

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.