HABERLERÖZEL HABERSON DAKİKA

“Play-Off, Hepimiz İçin Hayırlı Olsun…”

Başkan Nejat Kunal ; “ İyi yada kötü takım ayrımı yapmak çok yanlış olur…”

Sami Gider İzmir Süper amatör ligi D grubu Şampiyonu ve rekorlar takımı Karabağlar Futbol Kulübü, başkanı Nejat Kunal Play-Off kura sonrası sayfamıza konuştu.

Kura sonrası Beyaz grupta iddialı ve güçlü rakipler ile eşleşen Karabağlar FK ‘da başkan Nejat Kunal “Zorlu, keyifli ve bol sürprizli maçlar olacak “ dedi

Karabağlar FK’nın bulunduğu Beyaz grupta ;

1- ASARLIK GENÇLİKSPOR, 2-ÖDEMİŞSPOR, 3- ÇEŞME BELEDİYESPOR, 4- İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ve 5- EGE ÜNİVERSİTESİ GENÇLİK VE SPOR takımları bulunuyor.

BAŞKAN NEJAT KUNAL ; “TÜM TAKIMLARIMIZA HAYIRLI, UĞURLU OLSUN”

“Çok güzel bir sezon geçirdik. Rekorlarımızı güncelledik. Başarı ekip işidir. Çok güzel bir ekip ve oyuncu kadrosu ile bunu gerçekleştirdik. Hayırlısı ile kuralar çekildi, iyi yada kötü takım ayrımı yapmak çok yanlış olur. Bunca emeklerle başarılı olup buraya kadar gelen 12 takımda denk ve birbirinden değerli. Tabi ki her takımın hedefi finallerde de başarılı olmak. Zorlu, keyifli ve bol sürprizli maçlar olacak önemli olan centilmence ve sakatlık olmadan bitirmek. ASKF tarafından gayet açık şekilde yapılan ve emeği geçen başkanımız Efkan Muhtar’a, ve sevgili kardeşimiz Selçuk Ergeldi ve ekibine teşekkür eder görevlerinde başarılar dilerim. Tüm takımlarımıza Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

HABER : Mustafa ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.