HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

FURKAN ATEŞ İMZALADI…

Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Harmandalı spor , genç ve başarılı sol bek Furkan ATEŞ’i renklerine bağladı.

2000 DOĞUMLU BAŞARILI DEFANS OYUNCUSU FURKAN ATEŞ, FORMAYI GİYDİ VE İMZAYI ATTI.

Süper Amatör lige merhaba diyen Harmandalı spor, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

2023-2024 sezonu İzmir Süper amatör lig 1.grupta mücadele edecek ve geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapmak isteyen Harmandalı spor , geçen sezon Güzeltepe spor forması giyen, sol kanadı iyi kullanan genç ve başarılı kenar oyuncusu Furkan ATEŞ’i renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde atılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Furkan ATEŞ hazır bulundu.

FURKAN ATEŞ; “ YENİ SEZON, YENİ HEDEFLER, ÇOK MUTLUYUM”

İmza sonrası çok mutlu olduğunu belirten genç oyuncu Furkan ATEŞ, “Yeni sezon, yeni hedefler ile Harmandalı spor’da şampiyonluk yolculuğuna çıkıyoruz. Başta Seçkin Başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna ve tüm Harmandalı camiasına çok teşekkür ederim. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALBAZ “ŞAMPİYONLUK HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA FURKAN ATEŞ ARAMIZA HOŞ GELDİN…”

Başkan Seçkin Albaz imza sonrası yaptığı konuşmada ; “Yeni bir sezon ve yeni heyecan ile her zaman olduğu gibi Şampiyonluk hedefleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni transferlerimiz ile gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz. Genç ve başarılı oyuncumuz Furkan kardeşimize aramıza hoş geldin diyoruz. Tüm camiamız adına hayırlısı olsun. “ şeklinde konuştu.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.