HABERLERÖZEL HABER

Başkan Batur’dan Ziyaret…

Konak belediye başkanı Abdül Batur, Yeni binasına taşınan İzmir Amatör spor kulüpleri federasyonunu ziyaret etti.

HABER – FOTO : Mustafa ÖZERGENE

Yeni binasında faaliyetlerine başlayan ve resmi açılış için gün sayan İzmir (ASKF) Amatör spor kulüpleri federasyonunun ilk ziyaretçisi Konak belediye başkanı Abdül Batur oldu. Başkan Batur’u tesislerin önünde karşılayan İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar “Yeni binamızı ilk ziyarete gelen Konak belediye başkanımız Abdül Batur beye her zaman yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Ziyarette başkan Abdül Batur’u , İzmir ASKF başkanı Efkan Muhtar , İl Temsilcisi Selçuk Ergeldi ve İzmir ASKF Yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yeni binanın her odasını ve katlarını gezen daha sonra kafeteryasına geçen başkan Batur “Böyle harika bir tesisin amatör futboluna kazandırılması adına emeği geçen kim varsa hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Çok güzel olmuş. Eksikler için bizde elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Her zaman amatörlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Langar sahası ve konak ilçesinde bulunan amatör kulüplerimiz için güzel haberlerimiz olacak. ” ifadelerini kullandı.

“BAŞKAN BATUR MÜJDELERLE GELDİ…”

Yeni binanın açılışı için gün saydıklarını ve çok ufak tefek eksikleri kaldığını belirten başkan Efkan Muhtar ,ziyarette yaptığı konuşmada “Yeni binamız amatör spor kamuoyuna hayırlı olsun. Açılış için gün sayıyoruz. Sürecin başından itibaren emeği geçen bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız olmak üzere bu inşaata tuğla koyan tüm spor sevdalılarına yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz. Konak belediye başkanımız sayın Abdül Batur başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olduğu için . Bugünde çok güzel müjdeler ile geldi. Özellik langar sahasının tekrar amatör futboluna kazandırılması adına çalışmaların başlaması bizleri mutlu etti.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda amatör futbola hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı spor kamuoyunun yakından tanıdığı sevilen simalarından Mehmet Şerif Demir ve Türk futbolunun unutulmaz ismi Akın Küçükoğullarından’a başkan Efkan Muhtar ve Konak belediye başkanı Abdül Batur birer plaket takdim etti.

Güne katılım sağlayan amatör sporun fedakar temsilcileri toplu halde çekilen günün anısı fotoğrafında objektiflere poz verdi.

ZİYARET İLE İLGİLİ DETAYLI FOTOĞAFLAR LİNKİMİZDE ;

https://www.facebook.com/groups/1452157471701190/permalink/3473590612891189/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.