HABERLERÖZEL HABERTRANSFERLER

Batuhan Altay Harmandalı’da…

Harmandalı Spor dış transferde geçen sezonun dikkat çeken ismi, Batuhan Altay KAHRAMAN’ı kadrosuna dahil etti.

2023-2024 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek Harmandalı spor yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor…

İzmir Taner Savut 1.Amatör küme 2.gruptan namağlup Süper amatör lige çıkan, geçtiğimiz sezon adından çok söz ettiren bu sezon İzmir süper amatör lig 1.grupta mücadele edecek Harmandalı spor , hem sezon hazırlıklarına hem de transferlerine devam ediyor. Süper amatör lige süper bir başlangıç yapan Harmandalı spor , geçen sezon Iğdır Serhat Spor ‘da forma giyen, 2003 doğumlu başarılı sol bek ve sol kanat oyuncusu Batuhan Altay KAHRAMAN’ı renklerine bağladı.

Kulüp tesislerinde yapılan imza töreninde Başkan Seçkin ALBAZ ve yeni transfer Batuhan Altay KAHRAMAN hazır bulundu.

BATUHAN ALTAY KAHRAMAN ” HARMANDALI SPOR KULÜBÜ’NÜN HEDEFLERİ VE PROJELERİ BENİ ÇOK ETKİLEDİ…”

İmza sonrası çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirten genç, başarılı orta ve sağ kanat oyuncusu Batuhan Altay KAHRAMAN yaptığı açıklamada ; “Harmandalı spor Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte hedefimiz olan Bir üst Lig’e çıkmak istiyoruz. Harmandalı spor Kulübü’nün hedefleri ve projeleri beni çok etkiledi. Hep birlikte başarmak için buradayım. Başta Seçkin başkanımız ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun “ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇKİN ALBAZ; “BATUHAN’I KADROMUZA KATTIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ…”

Başkan ALBAZ “Çok yerinde ve güzel transferlerimiz ile sezon hazırlıklarımız devam ediyor. Genç ve başarılı oyuncu Batuhan Altay KAHRAMAN kardeşimize ailemize Hoş geldin diyoruz. Onu kadromuza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Enerjisiyle takımımıza güç katacaktır. Kendisine Harmandalı spor Kulübümüzün formasıyla yeni sezonda başarılar diliyorum.“ şeklinde konuştu.

BATUHAN ALTAY KAHRAMAN KİMDİR ?

17 Nisan 2003 İzmir doğumlu olan Batuhan Altay KAHRAMAN, Futbola Buca Gençlerbirliği spor kulübünde 2014 yılında başladı. Burada 4 sezon futbol oynadıktan sonra sırasıyla şu takımların formasını giydi ; BUCASPOR 1928, BUCA GENÇLERBİRLİĞİ SPOR, MANİSA FUTBOL KULÜBÜ, FOÇA BELEDİYESPOR, HALİLBEYLİ 1979 SPOR, ULUKENT GENÇLİK SPOR VE IĞDIR SERHAT SPOR.

HABER : MUSTAFA ÖZERGENE

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.