HABERLERÖZEL HABER

EROĞLU: “GALİBİYET GENÇ SPORCULARIMIZA ARMAĞAN OLSUN”

SOYUNMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ…

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ligde Adanaspor önünde alınan galibiyeti kendilerini tribünden destekleyen genç sporculara armağan etti.

Kırmızı-lacivertli takımın Spor Toto 1. Lig’de Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda Adanaspor’u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) ve Altınordu Futbol Okulları’ndan (AFO) bine yakın öğrenci, maç boyunca takımı destekledi. Karşılaşmanın bitiminde de Altınordulu futbolcular, galibiyeti genç sporcularla kutladı.

HÜSEYİN EROĞLU: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hüseyin Eroğlu, sözlerine kendilerini destekleyen genç sporculara teşekkür ederek başladı. Hüseyin Eroğlu, “Pandemi sürecinde genç sporcularımız tribünden uzak kalmışlardı. Yasaklar kalkınca tribündeki yerlerini aldılar ve bizi desteklediler. Adanaspor galibiyetini onlara armağan ediyorum” diye konuştu.

Ligde Adanaspor önünde çok kritik bir galibiyet aldıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, karşılaşma ile ilgili olarak şunları söyledi: “Adanaspor maçı öncesinde 3 haftadır gol yemeden kazanıyorduk. Bu maçta da bunu sürdürdük. İlk yarıda pozisyon verdiğimiz dakikalar vardı ama hep oyunun içindeydik. İkinci yarıda çalıştığımız şekilde gol atmamız bizim için çok anlamlıydı. 2-0’dan sonra da rakip 10 kişi kaldı zaten. Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu. Haftalar sonra düşme potasının üzerine çıktık. Seriyi yakaladıktan sonra bunu uzun süreli yapacağımıza inanıyorum. Şu anda dörtte dört yaptık ve gol yemedik. Yarından itibaren tüm planlarımız gelecek hafta oynayacağımız Eyüpspor maçına olacak.”

SOYUNMMA ODASINDA BÜYÜK SEVİNÇ

Öte yandan son 4 lig maçını gol yemeden kazanan takımda büyük sevinç yaşanıyor. Saha içinde galibiyet coşkusunu taraftarlala paylaşan oyuncular, soyunma odasında da büyük sevinç yaşadı.

EYÜPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI ÇARŞAMBA BAŞLIYOR

Bugün ve yarını izinli geçirecek Altınordu’da futbolcular, çarşamba öğleden sonra yapacağı çalışma ile Eyüpspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Cumartesi gününe kadar çalışmalarını Selçuk İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde sürdürecek takım pazar sabahı İstanbul’a gidecek ve burada Eyüpspor maçı için kampa girecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.