HABERLER

ARTIK SAHNE FUTBOLCULARIN…

ATİLLA KÜÇÜKTAKA: “KALEMİZ EMİN ELLERDE”

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Ufuk Kahraman, lige çok iyi hazırlandıklarını artık sahnenin futbolcuların olduğunu söyledi. Kırmızı-lacivertli takım, 2022-23 sezonun ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten genç teknik adam, “Hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Gençlerbirliği önemli bir rakip. Ne kadar transfer yapamasalar da ellerinde kaliteli oyuncular var. Biz de bu maça çok iyi hazırlandık. Rakibimizi çok iyi analiz ettik. Sakat oyuncularımızın da takımla birlikte çalışmalara başlaması bizi sevindirdi. Cumartesi günü çıkıp maçımızı oynayacağız, artık sahne futbolcuların” diye konuştu.

BU SENE TEKNİK DİREKTÖRLERİN YILI OLACAK

Spor Toto 1 Lig’in bu sezon oldukça keyifli bir yarışa sahne olacağını belirten Ufuk Kahraman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birçok takım kadrosunu güçlendirdi. Çok transfer yapmanın artıları ve eksileri tabiki var. Ben özellikle bu sene teknik direktörlerin yılı olacak diye düşünüyorum. Ligimizde geçiş oyununu iyi oynatan çok iyi teknik adamlar var. Onların performansı bu sezona damga vuracak. Yüksek kaliteli bir lig bizi bekliyor”

ATİLLA KÜÇÜKTAKA: KALEMİZ EMİN ELLERDE

Altınordu A Takım kaleci başantrenörü Atilla Küçüktaka da Gençlerbirliği maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Küçüktaka, “Biz hazırlık dönemimizi çok yoğun bir antrenman programıyla geçirdik, hedeflediğimiz hazırlık maçı sayısına  da ulaştık. Tabi ki sezona çok iyi başlamak istiyoruz tüm düşüncelerimiz tüm odak noktamız bu yönde. Hiçbir zaman kolay geçmiyor,Ankara’da yine çok zorlu bir maç bizi bekliyor ama biz de ilk maçın bize getireceği moral motivasyonun çok farkındayız. Umarım oradan gideceğiz istediğimizi alıp döneceğiz” diye konuştu.

Altınordu Futbol Kulübü olarak kalecilere büyük önem verdiklerinin altını çizen tecrübeli hoca, “Kulübümüzün yetiştiricilik vizyonunu zaten herkes biliyor. Bu nedenle A Takım kalemize dışarıdan kaleci transfer olmayacak. Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen kalecilerimizle yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz,A Takım kaleci kadromuzu tamamen Öz Kaynak Sistemi’nden yetişen kalecilerle doldurmaktı bunu geçen sezon başardık. Şu anda kadromuzda yer alan tüm kaleciler kendi Öz Kaynak Sistemimizden yetişen oyuncularımız. A Takım kalemizi koruyan Ali Emre Yanar, geçen sezon gelişimi adına çok önemli bir sezon geçirdi. Bu sezon üstüne koyarak gidecektir. Kendisi bu sezon da en önemli güçlerimizden birisi olacaktır. Ali Emre’nin yokluğunda kaleyi koruyan Serhat Öztaşdelen de geçen sezonu iyi tamamladı. Zaten yakaladığı çıkışın karşılığını kendi yaş kategorisinde milli takıma seçilerek aldık. Ali Emre’ye büyük rakip olacaktır. Bu rekabetten kazanan ise tabi ki takımımız olacaktır. Yine kadromuzda yer alan Arif Şimşir ve Mert Furkan Bayram, geçen yıl devamlı milli takımlara çağrıldıkları için bizle fazla çalışma imkanı bulamadılar. Yaşamış oldukları antrenman eksikliklerini bu sezon kapatacağız. Kalemiz emin ellerde hepsine güveniyoruz” diye konuştu.

Atilla Küçüktaka, Altınordu organizasyonu içinde sadece A Takım çalışanı olmadığını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı: “ Bizler sadece A takım eğiticisi değiliz. Altınordu Futbol Akademisi ve Yeşilyurt Merkez Futbol Okulu’nda eğitim gören kalecilerimizle devamlı bir araya geliyoruz. Neler yapabileceklerimizi konuşuyoruz. Yani hepimiz, hepimizin ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Ortak bir müfredat içerisinde belirlediğimiz profili yakalama adına en küçük yaşlardan doğru tohumları atarak A takıma en kısa sürede getirmeyi, burada istediğimiz gelişmeyi sağlamayı hedefliyoruz”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.