HABERLER

BAŞKAN ALİ DÜŞMEZ…

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun (TASKK) 19. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Ali Düşmez yeniden başkan seçildi.

ALİ DÜŞMEZ GÜVEN TAZELEDİ…

21 Ekim Cumartesi günü Ankara’da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul yapıldı. Uzun süredir görevde olan Ali Düşmez, yapılan Seçimli Genel Kurul sonrasında mevcut başkanlık görevine devam etti. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK 19. Olağan kongresinde tekrar Genel Başkanlığa seçilen aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu TFF Başkanvekili ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez görevde kaldı.

İZMİR ASKF TAM KADRO İZMİR’İMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ…

İzmir Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Efkan Muhtar, Başkan vekili Ahmet Öncel İZMİR ASKF Yönetim kurulu üyeleri ve Tff İzmir futbol il temsilcisi Selçuk Ergeldi, Ankara’da yapılan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun (TASKK) 19. Olağan Genel Kurulu’nda İzmir’imizi temsilen hazır bulundu.

GÖREV DAĞILIMI DAHA SONRA YAPILACAK…

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun (TASKK) 19. Olağan Genel Kurulu’nda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ak Parti Konya Milletveki olan ve geçmiş dönem Spor Hizmetleri Genel Müdürü olan Mehmet Baykan ve 81 ilden gelen ASKF Başkanları, taban birliklerinin başkanları ve temsilcileri, 20’ye yakın branş spor federasyonu başkanı ile misafir katılımcılarla birlikte 900’e yakın kişi katıldı.

Ankara’da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu’nun 19.Olağan Genel Kurulu için Ankara’ya giden İZMİR Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Efkan Muhtar ve yönetim kurulu İzmir’e dönüş için hazırlıklara başladı. Genel kurul sonrası görev dağılımı ise ilerleyen günlerde yapılacak.

HABER MERKEZİ…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.